Acasă Politica PNL Timiș va avea un secretar general adjunct al guvernului și un...

PNL Timiș va avea un secretar general adjunct al guvernului și un secretar de stat în Ministerul Finanțelor. Pe cine trimite Biroul Politic Județean la București?

1590
DISTRIBUIȚI

PNL Timiș va avea doi reprezentanți în funcțiile centrale, în noul guvern: un secretar general adjunct al guvernului și un secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice. Miercuri seară, Biroul Politic Județean a și votat cele două nume pe care le va trimite la București, joi fiind deja anunțate public.

Pentru primul post, de secretar general al guvernului, nominalizarea PNL Timiș este Bogdan Ghelbere, acum secretar general adjunct al PNL Timiș. În al doilea caz, nominalizarea susținută de BPJ al PNL Timiș pentru postul de secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice este Alin Chitu. Reprezentanții liberalilor îl descriu astfel pe cel din urmă: „absolvent de ASE, masterand în guvernanță publică europeană, cu o experiență de 15 ani în domeniul privat fiscal, a fost consultant în cadrul Băncii Mondiale și a avut poziții de conducere la KPMG și Deloitte”.

„Alegerea reprezentanților filialei Timiș în Executiv este o decizie importantă pentru viitorul organizației și pentru relaționarea cu administrația publică centrală. Am avut consultări cu grupul primarilor liberali, cu parlamentarii de Timiș și cu membrii BPJ Timiș despre persoanele nominalizate pentru aceste funcții. Sunt poziții care vor fi în sprijinul administrațiilor locale din Timiș, pentru a promova proiectele primarilor noștri și, implicit, pentru a putea respecta promisiunile noastre către cetățeni, în campanie, spre dezvoltarea unui Timiș european. Sunt două posturi cu responsabilitate majoră pentru Timiș, atât față de filială, față de primari, de parlamentari, la cel mai înalt nivel al Guvernului. Am încredere că cei doi colegi nominalizați astăzi vor fi onești, vor reprezenta cu cinste Timișul și vor face renume filialei, ca o filială care promovează oameni competenți”, a declarat președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

Comentarii

comentarii