Acasă Politica PNL Timișoara are o conducere interimară, până ce Bucureștiul va analiza circul...

PNL Timișoara are o conducere interimară, până ce Bucureștiul va analiza circul de la alegerile de sâmbătă

DISTRIBUIȚI

Alin Nica rămâne în continuare șef și la PNL Timișoara, s-a decis în ședința Biroului Politic Județean a partidului, aceasta ar urma să funcționeze în același timp, sau în locul celei votate sâmbătă. Decizia ciudată va fi urmată de o analiză la București, care va stabili dacă circul de sâmbătă a fost legal sau nu, iar conducerea aleasă atunci e legal constituită.

Disputa dintre cele două aripi nu a fost urmată în ședința BPJ de decizii de excluderi sau astfel de minuni. Totuși, ședința a fost una tensionată, cele două tabere s-au duelat cu argumente serioase, pe tonuri înalte. În aceste condiții nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun, chiar dacă fiecare parte și-a exprimat argumentele în favoarea sa. Singura decizie luată este aceea de a se trimite la București stabilirea deciziei legalității alegerilor. În plus, curentul puternic legat excluderi și sancțiuni care mai de care mai dure a fost estompat și nu s-a mai discutat pe această temă.

Cum aripa Nica a condus ședința, aceasta a decis dizolvarea biroului municipal, dar nu cel pus de Raul Ambruș, ci cel precedent, în care Alin Nica era șef interimar. Și decizia fost ca să se stabilească un nou asemenea Birou, din care vor face parte Viorel Coifan sau Cosmin Tabără, respectiv Marilen Pirtea, și condus de Alin Nica.

Comentarii

comentarii