Acasă Actualitate Podul Îndrăgostiţilor din Timişoara, în paragină

Podul Îndrăgostiţilor din Timişoara, în paragină

1539
DISTRIBUIȚI

Altădată un reper al studenţilor care traversau pasarela din Parcul Copiilor din Timişoara de la medicină spre Complexul studenţesc, cochetul pod a ajuns la un pas de ruină. Tinerii l-au transformat într-un simbol, legând lacăte, simbolul dragostei lor eterne, pe grilajul pasarelei.

Insalubritatea din ultimele luni şi-a spus puternic cuvântul, mizerie peste tot, dar inclusiv siguranţa trecerii este afectată.

“Vă trimit câteva poze cu dezastrul din zona Parcului Copiilor. Pasarela cu lacăte e destul de avariată. Mizeria şi bălţile de pe Splaiul Nistrului sunt intolerabile. Ce face actuala administraţie?”, ne-a transmis un mesaj la redacţie, un timişorean.

S-ar părea că de la primărie vine o veste bună în acest sens, după ce recent au fost scoase la licitaţie serviciile de proiectare aferente obiectivului de investiţii SF + PT Pasarela Îndrăgostiţilor din Parcul Copiilor, suma estimată pentru prima documentaţie fiind de aproximativ 40.000 de lei cu TVA.

Potrivit unei recente declaraţii a primarului Nicolae Robu, documentaţia trebuie să fie gata în 165 de zile de la data semnării contractului, iar firmele interesate sunt aşteptate să depună oferte până în 6 februarie.

 

Comentarii

comentarii