Acasă Actualitate Podurile Dragalina şi Eroilor ar putea fi gata până la toamnă… dacă...

Podurile Dragalina şi Eroilor ar putea fi gata până la toamnă… dacă nu plouă

915
DISTRIBUIȚI

După ce şi-a făcut poze pe şantierul de la podul Dragalina, primarul Nicolae Robu vine cu noi speranţe pe afirmaţii vechi: cele două poduri din Iosefin vor fi gata până în toamnă. Chiar dacă vremea este potrivnică şi plouă cam mult, edilul constată o activitate susţinută la podurile Dragalina şi Eroilor.

“La podul Eroilor s-a turnat beton pe primul tronson la toate cele patru noi culei, s-a finalizat montarea armăturilor şi la cel de-al doilea tronson şi se lucrează la structura metalică ce se va ataşa podului deja existent, care este diferită de cea folosită la podul Dragalina. (…). La final va fi un pod de două ori şi jumătate mai mare decât cel iniţial (la Dragalina, n.r.), a anunţat Nicolae Robu.

Până vor fi gata, circulaţia de podul Dragalina a fost complet oprită pentru maşini, iar pietonii au un culoar restrâns, pe mijlocul carosabilului, pe unde pot traversa.

Potrivit afirmaţiilor primarului, ambele poduri, a căror reparare şi extindere costă 10 milioane de lei, ar trebui să fie gata în circa trei-patru luni.

Comentarii

comentarii