Acasă Sport Poli a căzut de pe podium. Merităm locul 2?

Poli a căzut de pe podium. Merităm locul 2?

408
DISTRIBUIȚI

Înaintea ultimei etape jucate, calculele pentru Poli erau încurajatoare. Dacă alb-violeţii învingeau, iar celelalte contracandidate la titlu nu câştigau, formaţia bănăţeană ar fi urcat pe primul loc. În urma înfrângerii cu 0-2 pe teren propriu, contra lui Gaz Metan Mediaş, formaţia bănăţeană a ieşit de pe podium. Şansele la titlu sunt aproape nule, având în vedere victoria CFR-ului contra Universităţii Craiova. Singurul obiectiv realist este clasarea pe locul 2, cel care duce în preliminariile UEFA Champions League. Bănăţenii au pierdut, ca şi anul trecut,  o mare şansă de a câştiga titlul. Matematic, şanse pentru titlu mai sunt, însă pentru a câştiga un campionat este nevoie de fotbalişti, nu de jucători de fotbal. 

Marian Iancu – nemulţumit de Contra

Marian Iancu i-a acuzat pe jucători şi pe antrenori, după ce Poli a pierdut meciul cu Gaz Metan Mediaş. Iancu a observat că jucătorii au fost puţin nervoşi şi este de părere că echilibrul s-a rupt după golul anulat eronat al bănăţenilor. Patronul bănăţenilor crede că, de la antrenor până la jucători, toţi au fost prea crispaţi şi neinspiraţi. Boss-ul timişorenilor se ia de Contra, pe care îl acuză că încurcă fotbalul cu sumo. Iancu a făcut aluzie la faultul comis de Cosmin Contra pentru care timişoreanul a primit cartonaşul roşu. Iancu vrea să ştie şi de ce s-a ajuns ca Alexa să joace un meci din două şi vrea să îl întrebe pe Sabău de ce Poli nu joacă şi cu Mediaş, acasă, aşa cum a jucat cu Dinamo şi Steaua, în deplasare.

Sabău încearcă să reziste
 
Antrenor principal, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că după meciul cu Mediaş a avut o reacţie de supărare, la conferinţa de presă, datorită nemulţumirilor, contestărilor şi cererilor de demisie de la finalul jocului. Antrenorul se întreabă dacă în astfel de situaţii poate face performanţă. Tehnicianul bănăţenilor s-a gândit de multe ori să renunţe. Sabău crede că sunt lucruri care se vor clarifica după cele două ultime etape din acest campionat. O analiză definitivă se va face după terminarea sezonului, pentru a se găsi soluţiile pentru a se face performanţă. “Moţul” a decis că în vară va lua decizia finală.

Comentarii

comentarii