Acasă Eveniment Poliția arădeană, o nouă acțiune de noapte

Poliția arădeană, o nouă acțiune de noapte

642
DISTRIBUIȚI

Aseară, între orele 19,00-22,00, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, Secțiile 1 Vlaicu și 2 Micalaca, polițiști de investigații criminale și proximitate, în cooperare cu  Inspectoratul Județean de Jandarmi Arad și Poliția Locală Arad au desfășurat o acțiune în municipiul Arad. Au fost vizate în special locurile cunoscute a fi frecventate de persoane fără adăpost, cerșetori și scandalagii: zona Gării CFR, Piața Avram Iancu, Boul Roșu, Gara Aradul Nou, parcul Pădurice, zona Micalaca și Piața Fortuna.

„În acțiune au fost implicați 28 polițiști, șase jandarmi și 18 polițiști locali, fiind aplicate 25 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică; 11 sancțiuni conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 2 sancțiuni la alte acte normative, în valoare totală de 10.840 de lei”, a declarat agent principal de poliție Claudia Iuga.

Au fost legitimate 98 de persoane și controlate 27 de autovehicule. Polițiștii spun că acest gen de acțiuni vor continua.

Comentarii

comentarii