Acasă Eveniment Poliția caută doi adolescenţi care au plecat împreună de la un centru...

Poliția caută doi adolescenţi care au plecat împreună de la un centru de primire în regim de urgenţă din Reşiţa şi nu s-au mai întors

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au format echipe şi au pornit în căutarea a doi adolescenţi, de 13 şi 17 ani, care au plecat împreună dintr-un centru de primire în regim de urgenţă din Reşiţa şi nu au mai revenit. Cei doi sunt căutaţi în parcuri, gări, autogări şi staţii de autobuz din Reşiţa şi Caransebeş. 

IPJ Caraş-Severin anunţă că poliţiştii fac căutări pentru depistarea a doi minori, de 13 şi 17 ani, care au plecat dintr-un centru de primire în regim de urgenţă din Reşiţa şi nu au mai revenit.

”Astăzi, 24 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că Constantin Cosmin Romulus, de 17 ani şi Ungureanu Pavel Dragoş, de 13 ani, au plecat împreună, fără învoire, în cursul acestei zile şi nu au mai revenit”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Semnalmentele lui Constantin Cosmin Romulus sunt: înălţime 1,70 m, greutate 70 kg, păr şaten tuns scurt, ochi albaştri, constituţie atletică.

La momentul plecării Constantin Cosmin Romulus purta o geacă de culoare roşie, blugi de culoare închisă şi încălţăminte sport.

Semnalmentele lui Ungureanu Dragoş Pavel sunt: înălţime 1.55 m, greutate 50 kg, păr şaten tuns scurt, ochi verzi, constituţie robustă.

La momentul plecării Ungureanu Dragoş-Pavel purta blugi de culoare gri, geacă de culoare vernil şi încălţăminte sport de culoare albastră cu dungi albe.

În urma sesizării au fost constituite echipe de poliţişti care au fac verificări în Reşiţa şi Caransebeş, în parcuri, gări, autogări, staţii de autobuz, unităţi spitaliceşti, precum şi în alte locuri unde ar fi putut fi găsiţi, fără a fi identificaţi până în prezent.

Cei care pot furniza informaţii cu privire la minorii dispăruţi sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Comentarii

comentarii