Acasă Actualitate Poliția din Ghiroda are un sediu nou. Invitați MAI de la „județ”...

Poliția din Ghiroda are un sediu nou. Invitați MAI de la „județ” și de la „oraș” la recepția finală

DISTRIBUIȚI

Începând de joi, 22 septembrie, postul de poliție din Ghiroda s-a mutat în „casă nouă”. De fapt, vorbim despre același sediu, însă modernizat din banii primăriei. La recepția finală, pentru a marca momentul au fost invitați și șeful IPJ Timiș, Alin Petecel, și comisarul-șef al Poliției Municipiului Timișoara, Daniel Drăguța.

„A avut loc recepția finală la lucrările de reabilitare a Postului de Poliție, care este acum unul din cele mai bine puse la punct sedii ale MAI din județul nostru. Lucrările de modernizare au vizat atât interiorul, cât și exteriorul clădirii și au presupus, printre altele, înlocuirea în întregime a instalațiilor electrice, realizarea izolației, refacerea acoperișului și a fațadei exterioare, renovarea camerelor interioare și a grupurilor sanitare. Întregul proiect a fost finanțat de Consiliul Local al comunei Ghiroda”, transmit reprezentanții Primăriei Ghiroda.

Alături de Petecel și Drăguța, la recepție au luat parte și reprezentanții primăriei, dar și cei ai bisericii din comună. Cu această ocazie, preoții Bisericii Ortodoxe Ghiroda au ținut și o scurtă slujbă de sfințire a noului sediu.

Comentarii

comentarii