Acasă Actualitate Poliția în alertă! Falşi inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Timiş fac...

Poliția în alertă! Falşi inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Timiş fac controale în cabinetele stomatologice din Timişoara

1577
DISTRIBUIȚI

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat că a sesizat Poliţia cu privire la doi falşi inspectori care se legitimează cu documente false şi fac controale la cabinetele stomatologice din Timişoara. 

”Având în vedere informaţiile apărute pe reţelele de socializare referitoare la controalele efectuate în cabinetele stomatologice de către două persoane care pretind a fi  reprezentanţi DSPJ Timiş şi care se legitimează cu documente false, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Timiş se dezice de practicile acestora şi adresează rugămintea către cetăţeni, ca în astfel de situaţii să fie verificată identitatea <inspectorilor>, contactând Direcţia de Sănătate Publica şi solicitând totodată şi ordinul de deplasare, document care confirmă actul de control”, transmite DSP Timiş, joi, într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii DSP Timiş atrag atenţia că amenda contravenţională aplicată, atunci când se impune, de către reprezentanţii DSPJ Timiş se achită, în funcţie de situaţie, la primăria de domiciliu sau la Trezorerie, ea nu se încasează de către inspectori la faţa locului pe bază de chitanţă.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a iniţiat o anchetă cu sprijinul Inspectoratului de Poliţie Timiş, pentru a identifica persoanele.

Comentarii

comentarii