Acasă Eveniment Poliția Locală Timișoara – acțiune fulger și în Piața Verde. Amenzi atât...

Poliția Locală Timișoara – acțiune fulger și în Piața Verde. Amenzi atât pentru comercianți, cât și pentru administrator

DISTRIBUIȚI

Vineri, 27 mai, polițiștii locali din Timișoara au continuat seria acțiunilor fulger în piețele agroalimentare din Timișoara. Dacă joi a fost verificată piața din Calea Lipovei, vineri a venit rândul Pieței Verzi. Și atunci, ca și acum, au fost amendați atât comercianții, cât și administratorul pieței. Comercianții nu afișau prețurile sau datele de identificare și ocupau mese fără să le plătească, în timp ce firma administratoare nu a asigurat salubrizarea corespunzătoare.

„Au fost aplicate un număr total de 10 sancțiuni comercianților care au încălcat prevederile privind afișarea prețurilor, a altor date de identificare, ocupare a meselor fără plata taxelor aferente, în valoare de 2.800 lei. Pe linie de curățenie, societatea care se ocupă de administrarea pieței, SC Piața Verde SRL, a fost sancționată cu 2.500 lei pentru neasigurarea curățeniei în perimetrul zonei în care se desfășoară acte de comerț”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Dacă tot erau în zonă, polițiștii locali au verificat și parcările și societățile comerciale din zonă. Nici acestea nu au scăpat: „Pe linie de circulație rutieră au fost aplicate trei sancțiuni la fața locului și 6 colante electronice în cazul autovehiculelor depistate parcate neregulamentar. Au fost verificate și s-a luat măsura sancționării contravenționale în cazul a trei societăți comerciale din perimetrul pieței (două pentru lipsă acord de funcționare la sedii și una pentru lipsă acord terasă), în valoare totală de 1800 lei”.

Polițiștii locali vor continua să efectueze astfel de acțiuni și în perioada următoare.

Comentarii

comentarii