Acasă Actualitate Poliţia Locală Timişoara nu observă că rampele clandestine de gunoi se mută…...

Poliţia Locală Timişoara nu observă că rampele clandestine de gunoi se mută… pe Bega ?

623
DISTRIBUIȚI

După ce oraşul a fost cucerit de rampele clandestine de gunoi cărora nici Poliţia Locală Timişoara şi nici pagina de facebook ”Timişoara murdară” nu le-au putut face faţă, depozitele de gunoaie se mută pe Bega. Nu este doat într-un singur loc, ci în mai multe puncte: în zona Parcului Rozelor, a pasajului din apropierea Catedralei, în apropierea podului Dragalina (în aval de şantier), dar şi în alte puncte.

Timişorenii sesizează deja pe facebook ceea ce nu vede Poliţie Locală şi cer scoaterea la patrulare pe Bega a şalupei PLT.

“Când văd imagini ca asta, îmi dau seama cât de utilă e șalupa aia cu care patrulau pe Bega angajaţi ai Direcţiei poliţiei locale din primăria Timișoara. Nu știu unde a fost aruncată în apă sau dacă și cât a plutit până aici, dar să găsești aproape la Solventul scaune din Parcul Rozelor sau de la grădina Capitol mi se pare o nouă dovadă de eficienţă “meritocratică” a instituţiilor conduse de un celebru Autoaplaudac și un interimar perpetuu”, sesizează pe facebook timişoreanul Ovidiu Vasiliu.

El adaugă că tot pe acolo se află și coșuri de gunoi din cele amplasate cu ocazia proiectului de reabilitare. ”Hai că la acele cuburi de beton pentru pescari pot înţelege că au avut unii o competiţie de arătat mușchii și de aia au aterizat în apă, dar cu scaunele sau cu coșurile chiar nu înţeleg ce-au avut”.

În completare, Irinel Tofan menționează că ”Toată Bega este plina cu scaune, bănci, mese de terase, umbrele, cauciucuri, frigidere, TV etc…”.

AnonimusRo crede că ”unde nu exista bun simț… poate poliția să patruleze din minut în minut… Băncile și restul obiectelor de mobilier stradal erau pentru deservirea cetățenilor… doar că, din păcate, nu toți oamenii au bun simț”.

Comentarii

comentarii