Acasă Actualitate Poliţia Locală Timişoara, obişnuită cu … gunoaiele?

Poliţia Locală Timişoara, obişnuită cu … gunoaiele?

DISTRIBUIȚI

Gunoaiele au inundat Timişoara în acest sezon, mai mult decât niciodată. Prăvăliile second-hand, bune pentru cei care nu fac parte din TOP 300, dar în acelaşi timp, furnizoare de multe zdrenţe pe care lumea le cumpără, iar după câteva zile/săptămâni, le aruncă aiurea, fiindcă nu mai au loc în dulapuri. De vină sunt cetăţenii care par să nu (mai) prea înţeleagă spiritul conservator de curăţenie al Timişoarei, cu ordinea vieneză care îl caracteriza până nu demult, regia RETIM care a înfundat în gunoaie localităţile prin care a trecut să facă curăţenie, dar şi alţii.

Conducerea primăriei timişorene îi roagă pe cetăţeni să facă poze, să sesizeze Poliţia Locală, dacă văd persoane care aruncă aiurea gunoaie de orice fel prin oraş, pentru a-i amenda pe nesimţiţi. Dar ce te faci când cresc mormanele de grămezi clandestine de gunoi sub ferestrele poliţistului local, care ar trebui să fie, vorba scriitorului, ca un prepelicar, să ia urma nesimţitului şi să amendeze, dar nu o face?

În imaginea alăturată ce vedem? Maşina unui poliţist local din Timişoara, care locuieşte în blocul alăturat, inundat de mormane de gunoaie. dacă însuşi organul legii nu se autosesizeză că-i intră gunoaiele în casă, ce să mai aşteptăm?

“Rampa din colţ a fost ridicată la 30 aprilie, deşi trebuia pe 29 aprilie. E un loc în care săptămânal se adună grămada de deşeuri. Maşina de lângă rampă, cea neagră, cu nr TM 75 CER, aparţine domnului de la Poliţia Locală. Dumnealui stă în blocul din faţa maşinii. Nu-l deranjează deloc ce se petrece sub nasul lui? Pe toată lungimea străzii e la fel, din loc în loc”, spune un timişorean care ne-a trimis poza.

Comentarii

comentarii