14 04 b 750 100

 • Scris de Toni Boldureanu

Consiliul Local Lugoj funcționează în formulă incompletă, din cauza PMP-iștilor care se ceartă

Consiliul Local Lugoj 10Consilierii PSD din Lugoj nu au fost de acord cu validarea unui nou consilier municipal din partea PMP, după ce, prin Ordinul prefectului județului Timiș nr. 337 din 18 aprilie 2017, s-a constatat „încetarea de drept, înainte de expirarea duratei normale, mandatului de consilier local al Consiliului Local al Municipiului Lugoj al domnului Mașniță Fedor și s-a declarat vacant locul consilierului local Mașniță Fedor din Consiliul Local al Municipiului Lugoj”.

Citește mai departe

 • Scris de Lucian Paulescu

Nicolae Robu: ”GRUPUL ÎMPOTRIVA TIMIȘOAREI S-A REACTIVAT!”. Subiectele conflictului sunt ”vaporașele”, ”polivalenta”, ”centura” și ”stadionul”

Nicolae Robu 02 marAcuzele consilierilor PSD din Timișoara față de ilegalitatea și inutilitatea ”Regulamentului de navigaţie pe Canalul Bega”, l-au enervat pe primarul Nicolae Robu. Pe pagina sa de Facebook, Robu îi acuză pe social democrați de ”boicotarea” Timișoarei.

Citește mai departe

 • Scris de Lucian Paulescu

Alin Nica le scrie liberalilor din Timiș

17952925 1100585220048082 6225649004541881075 nZilele trecute, domnul Nicolae Robu avea să-și facă publică lista candidaților la funcțiile de conducere în PNL Timiș. Mâine, sâmbătă, 22 aprilie, PNL Timiș își va alege noul președinte.

Citește mai departe

 • Scris de Toni Boldureanu

Trei lugojeni vor în conducerea PNL Timiș

Claudiu BuciumLiberalii din Timiș își vor alege, sâmbătă, noua conducere. Pentru un loc în echipa de conducere vor candida și trei liberali lugojeni: Claudiu Buciu (președintele PNL Lugoj), Ioan Ambruș (consilier local, fost președinte al organizației) și Adriana Corbeanu (vicepreședinte), care vizează câte un loc de membru în Biroul Permanent Județean.

Citește mai departe

 • Scris de Sorin Trocan

Alegeri în PNL Arad: Gheorghe Falcă nu a fost votat nici măcar de toţi oamenii săi, dar a câștigat cu 88%

21.04.2017 Alegeri Interne PNL AradAlegerile în organizaţia judeţeană a PNL Arad s-au lăsat cu scandal. Echipa deputatului Pistru s-a retras în ultima clipă şi se aşteaptă decizia Bucureştiului la contestaţia depusă privind modul nestatutar de organizare a alegerilor. Mulţi reprezentanţi din judeţ nici nu au mai venit la Arad, boicotând alegerile.

Citește mai departe

 • Scris de C.B.

Lista lui Robu, revizuită și completată

18010091 1479600202084509 4365296455358969498 nDupă controversele legate de ''lista/echipa'' lui Nicolae Robu cu care se va prezenta în alegerile pentru şefia filialei, pe care apăreau numele unor liberali care au negat ulterior că ar face parte din acea listă, preşedintele interimar al filialei a republicat pe facebook lista pe care sunt menţionate persoanele care se... ''distanţaseră'' de listă prin comunicate.

Citește mai departe

 • Scris de Sorin Trocan

Capii liberalilor arădeni nu-l recunosc pe Bușoi, cel care îi obligă să respecte statutul

iohannis turcan busoi falcaAdresa prin care secretarul general al PNL, Cristian Bușoi, îl anunța pe Gheorghe Falcă despre faptul că a încălcat statutul PNL atunci când a stabilit reprezentarea pe colegii și nu pe unități administrativ-teritoriale la desemnarea delegaților la alegerile pentru conducerea organizației județene poare să nu producă nici un efect.

Citește mai departe

 • Scris de Lucian Paulescu

Alin Nica i-a cerut iertare lui Nicolae Robu,: ”Când am spus că este necinstit, nu m-am referit la el ca om, ci la abordările necinstite, m-am referit la politica lui”

nica robuAlegerile pentru funcția de președinte al PNL Timișoara, pentru care a existat un singur candidat, Dan Diaconu, au demarat cu o serie de discursuri susținute de toți parlamentarii de Timiș, dar și de președintele filialei județene, Nicolae Robu.

Citește mai departe

 • Scris de Gh. Miron

Dan Idolu, PSD, despre RATT: “O societate cu restanețe de 64 milioane de lei va putea să ia credite pentru construcție imobiliară?”

20170403 133052Dan Idolu, șeful Grupului de consilieri locali PSD Timiș, susține că proiectul de 12 milioane de euro prin care RATT vrea să construiască locuințe pentru 390 de angajați este o aberație. Unei societăți care are plăți restante de 64 milioane de lei nicio bancă nu îi va da credite bancare pentru proiecte imobiliare.

Citește mai departe

 • Scris de Gheorghe Miron

Bâlciul românesc din Comisia LIBE, explicat de europarlamentarul Maria Grapini din Timișoara

grapiniiÎn ultima vreme, se vorbește tot mai mult de faptul că românii se luptă cu românii, atunci când se întâlnesc, mai ales în instituțiile de la Bruxelles, în loc să apere interesele țării, o dovadă în plus este și bâlciul ce a avut loc în Parlamentul European, în cadrul Comisiei LIBE pentru Libertăți civile, Justiție și Afaceri interne, de joi.

Citește mai departe

 • Scris de Ziua de Vest

Un timișorean conduce reglementarea norocului românilor

vali kormanOficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) are, de joi, un nou președinte. Locul Odetei Nestor, care a condus reglementatorul pieței de gambling din România din 2013, a fost ocupat de Dan Iliovici, conform Deciziei nr. 301 semnată de premierul Sorin Grindeanu și publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Citește mai departe

 • Scris de Ziua de Vest

Primarul PSD Francisc Boldea este acuzat că nu vrea să cumpere tomograf la spitalul din Lugoj, ca să nu strice afacerile lui Florică Bârsășteanu

birsasteanu 500x360Consilierul independent Liviu Brânduşoni a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că a aflat de ce primarul PSD din Lugoj, Francisc Boldea, şi majoritatea PSD-ALDE au refuzat amendamentul său, prin care propunea alocarea fondurilor necesare achiziţionării unui aparat tomograf la spitalul din Lugoj.

Citește mai departe

 • Scris de C. B.

Nicolae Robu vrea să conducă în continuare PNL Timiş pentru că… a fost șef de mic. Chiar și căpitan de echipă de fotbal și lider de trupă în muzică

Nicolae Robu 02 marAlegerile din PNL Timiş bat la uşă, actualul preşedinte Nicolae Robu, care a fost de mic copil „șef de echipă” - căpitan de echipă în fotbal, lider de trupă în muzică -, speră ca şi în aceste alegeri echipa sa să câştige. Dar, precizează că doar rezultatele finale sunt cele care spun clar cine este învingătorul.

Citește mai departe