safari 750x100

  • Scris de Ziua de Vest

Conducerea PSD Timiș îl susține pe Grindeanu

Dobra GrindeanuPreşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, a declarat, joi, că organizaţia îl susţine în continuare pe Sorin Grindeanu, dar că nu comentează decizia luată aseară în şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, pentru că nu a fost acolo.

Citește mai departe

  • Scris de Gheorghe Miron

PMP Timiș a explicat marți dacă a avut loc sau nu fuziunea PMP -UNPR

marti la PMP timisCu ultima decizie a Tribunalului București pe masă, marți 6 iunie, deputatul Cornel Sânmărtinean și prof. dr. Radu Șumălan, șeful Partidului Mișcarea Populară (PMP) Timiș, au explicat cu acte că, într-adevăr, absorbția prin fuziune a UNPR de către PMP a fost făcută, conform legii, iar vechiul UNPR a fost șters din Registrul Partelor Politice din România.

Citește mai departe

  • Scris de Sorin Trocan

Oamenii lui Falcă contestă decizia Curţii de Arbitraj

logo pnl2Deşi decizia Curţii de Arbitraj a PNL, care anulează alegerile interne din organizaţia arădeană a partidului, a fost adoptată de lunea trecută şi a ajuns la cunoştinţa arădenilor de marţi, conducerea nestatutară a organizaţiei arădene spune că a aflat din presă rezultatul contestării alegerilor la nivel de municipiu şi judeţ, de către un grup de şase persoane din cadrul PNL Arad.

Citește mai departe

  • Scris de Ziua de Vest

Oaia de Teleorman, frunza lui Udrea sau "Timişoara Capitală culturală europeană"?

turism romaniaSenatorul de Timiş Alina Gorghiu a declarat că imaginea României nu poate fi tratată ca o ”băşcălie”, făcând referire la ideea ca simbolul ţării să fie o oaie, ea sugerând că cei care promovează România să se gândească la proiectul "Timişoara Capitală culturală europeană" sau la festivalurile de la Cluj-Napoca sau Iaşi.

Citește mai departe

  • Scris de Sorin Trocan

Comuna primarului Robu a rămas fără... primar

bocsigPrefectul Județului Arad, Cosmin Pribac, a emis astăzi, 26 mai 2017, Ordinul privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale, prin demisie, a mandatului de primar al Comunei Bocsig al lui Ioan Florin Ciul.

Citește mai departe

  • Scris de Toni Boldureanu

Liberalii lugojeni... bat la porțile ALDE

PNL ALDEÎn PNL Lugoj continuă să nu fie liniște și armonie. Mai mulți liberali lugojeni sunt pregătiți să părăsească organizația condusă de Claudiu Buciu și să treacă în tabăra ALDE, care are porțile larg deschise pentru noi membri.

Citește mai departe

  • Scris de Gheorghe Miron

Deputatul USR Timiș, Cătălin Drulă, despre centura de sud a Timișoarei: “E o prostie. Va fi un drum sufocat din start”

centuraaDeputatul USR Timiș, Cătălin Drulă, susține că veștile privind infrastructura rutieră din Timiș sunt proaste, fiindcă „e imposibil ca Guvernul Grindeanu să realizeze 90 de kilometri de autostradă în acest an, în cel mai bun caz vor fi 4, din care 15 i-a inaugurat în februarie, cei lăsați de guvernul trecut, dar și ceilalți 30”, a spus Drulă, într-o conferință de presă, vineri 19 mai.

Citește mai departe

  • Scris de C.B.

Nicolae Robu îl susține pe Cristian Bușoi, la schimb cu funcția de prim-vicepreședinte PNL

Nicolae Robu Cristian Busoi 13Liberalii timişeni nu au trecut bine de tensiunile provocate de alegerile interne pentru şefia filialei, că dau de altă problemă: pe cine vor vota la Congresul din 17 iunie, ca viitor preşedinte al PNL, având de ales între Ludovic Orban, care are marca PNL lipită de propria-i conştiinţă şi Cristian Buşoi, fost şef al PNL Timiş, care a ajuns „pas cu pas” de la Timişoara la Bucureşti.

Citește mai departe

  • Scris de Toni Boldureanu

ALDE nu e o anexă a PSD. Un fost polițist a preluat conducerea ALDE Lugoj

ALDE LugojALDE se organizează... strategic, la Lugoj! Președintele ALDE Timiș, deputatul Marian Cucșa, a anunțat că, la Lugoj, „rezultatele la alegerile parlamentare nu au fost pe măsura așteptărilor”, astfel că au fost luate câteva măsuri organizatorice, pentru dezvoltarea și întârirea organizației. Iar prima măsură luată a fost... schimbarea președintelui.

Citește mai departe