Acasă Eveniment Poliţist de 20 de ani din Arad, prins de colegi cu numere...

Poliţist de 20 de ani din Arad, prins de colegi cu numere false la mașina neînmatriculată

DISTRIBUIȚI

Un poliţist de 20 de ani din Arad este cercetat penal şi face obiectul unei anchete disciplinare după ce a fost prins în trafic de către colegi la volanul unui autoturism neînmatriculat, dar pe care a instalat plăcuţe cu numerele altei maşini, notează Agerpres.

Poliţistul, angajat la postul de poliție din Mișca, a fost oprit în trafic în 12 august, la volanul unui Audi cu numere false, de polițiștii de la Chișineu Criș. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) a făcut public cazul joi, aproape o săptămână mai târziu, precizând că “nu tolerează nicio abatere de la prevederile legale a personalului propriu şi îşi reafirmă determinarea de a acţiona cu echidistanţă şi profesionalism în toate cauzele instrumentate”. Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Arad, agentul este din oraşul Sântana şi a fost oprit în trafic pe DN 79, de către poliţiştii din Chişineu-Criş, pe raza acestei localităţi.

“În urma verificărilor în bazele de date a reieşit că autoturismul avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare care aparţin unui alt autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, a transmis IPJ.

Agentul este cercetat şi disciplinar de către superiori. “Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad acţionează pentru siguranţa comunităţii şi tragerea la răspundere a tuturor celor care comit infracţiuni, indiferent de calitatea acestora”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Comentarii

comentarii