Acasă Eveniment Poliţist, sechestrat şi ameninţat cu sabia pentru că îi făcea avansuri iubitei...

Poliţist, sechestrat şi ameninţat cu sabia pentru că îi făcea avansuri iubitei agresorului

459
DISTRIBUIȚI

Ridicat de pe stradă, sechestrat într-un apartament şi umilit sub ameinţarea unei săbii. Este păţania unui poliţist din Oradea, care a fost pedepsit astfel de un bărbat pentru că i-ar fi făcut avansuri iubitei sale. Incidentul a avut loc în urmă cu doi ani, însă a ieşit la iveală abia acum, când agresorul şi cei trei complici ai săi au fost condamnaţi.

Mesaje indecente, dar şi fotografii macabre, de la locul mai multor crime. Asta a văzut un orădean pe telefonul iubitei sale, în urmă cu doi ani. Cel care îi făcea astfel de avansuri femeii era un poliţist din oraş. Gelos, bărbatul şi-a sunat trei prieteni şi a pus la cale răpirea agentului. Având asupra lor o sabie, o bâtă de baseball şi un cuţit au determinat partea vătămată să îi însoţescă la locuinţa iubitei inculpatului.

Vecinii îşi amintesc şi acum de scandal. Ţipetele din interiorul apartamentului au fost auzite preţ de două ore.

Poliţistul a fost obligat să îşi ceară iertare în genunchi în faţa femeii pe care o curta. Dar şi să îşi sune propria iubită şi să-i mărturisească ce a făcut. Avocata orădeanului gelos spune că acesta regretă acum faptele.

Agentul a fost lăsat să plece, într-un final. Imediat acesta a chemat poliţia. În urma procesului, cei trei complici ai orădeanului gelos au primit câte doi ani de închisoare cu suspendare. Iubitul femeii curtate de poliţist s-a ales doar cu 11 luni de închisoare cu suspendare. Judecătorul a considerat că acesta a fost provocat de agent.

Comentarii

comentarii