Acasă Actualitate Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere, după ce maşina viceprimarului municipiului...

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere, după ce maşina viceprimarului municipiului Timişoara, Cosmin Tabără, a fost vandalizată

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au întocmit dosar penal, după ce a fost sesizaţi că maşina viceprimarului municipiului Timişoara, Cosmin Tabără, a fost vandalizată în timp ce era parcată în faţa locuinţei acestuia. Poliţiştii încearcă acum să îi identifice pe autori.

Cosmin Tabără a fost cel care a sesizat Poliţia, după ce şi-a găsit maşina vandalizată.

”În cursul acestei zile, 25 ianuarie a.c., la nivelul Poliţiei Municipiului Timişoara a fost înregistrată o sesizare, cu privire la faptul că autoturismul unui bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Timişoara, a fost vandalizat, în timp ce se afla parcat în faţa casei sale. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiş.

 Viceprimarul municipiului Timişoara, Cosmin Tabără (PNL), şi-a găsit maşina vandalizată, după ce a lăsat-o într-o parcare. Cu un obiect ascuţit a fost scris pe uşile laterale, mesajul ”Fără respect”.

Liberalul este de părere că prin acest gest se încearcă intimidarea sa, dar că nu va renunţa să lupte pentru corectitudine.

Comentarii

comentarii