Acasă Eveniment Poliţiştii de la Protecţia Animalelor au reținut un bărbat care ar fi...

Poliţiştii de la Protecţia Animalelor au reținut un bărbat care ar fi ucis intenţionat câinele unui vecin

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 77 de ani din judeţul Bihor a fost reţinut de poliţiştii de la Protecţia Animalelor după ce ar fi amplasat capcane tip laţ în spatele locuinţei, unde s-a prins un câine al vecinului său. Animalul a murit. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au dispus, miercuri, reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 77 de ani, din localitatea Sălard, judeţul Bihor, cercetat pentru uciderea animalelor cu intenţie, fără drept.

Poliţiţtii au stabilit, în urma cercetărilor, că bărbatul ar fi amplasat, în spatele imobilului de domiciliu, mai multe capcane de tip laţ, din sârmă, în care s-a prins, marţi, un câine al unui vecin. Ca urmare, animalul a murit.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a bărbatului.

Comentarii

comentarii