Acasă Eveniment Polițiștii din Timișoara caută un bărbat dispărut sâmbătă seară. I.P.J. Timiș cere...

Polițiștii din Timișoara caută un bărbat dispărut sâmbătă seară. I.P.J. Timiș cere sprijinul cetățenilor în depistarea acestuia

396
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Timișoara a fost dat dispărut pe 7 septembrie și încă nu a fost găsit. El a plecat din locul unde era cazat din municipiul, în zona Calea Aradului, iar până în prezent nu a mai revenit. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării acestuia, pe raza muncipiului.

Cel dispărut este Fulop Erno, are 42 de ani, iar semnalmentele după care poate fi identificat sunt: înălțime aproximativ 1.69 m, 60 kg, corpolență slabă, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui. La data dispariției, bărbatul purta un tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni scurți de culoare albastru-închis și pantofi negri de cauciuc.

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, ca și în alte astfel de cazuri, cere ajutorul cetățenilor în depistarea bărbatului: „Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”.

Comentarii

comentarii