Acasă Actualitate Poliţiştii în civil și plecarea în alte județe a celor care muncesc...

Poliţiştii în civil și plecarea în alte județe a celor care muncesc în Timișoara a făcut ca orașul să fie mai curat

672
DISTRIBUIȚI

Ideea de a trimite piliţişti locali în civil pentru a descoperi cine aruncă gunoaie în gropi ilegate pe teritoriul orsşului a avut efecte excelente susţine Nicolae Robu. Contravenienţii s-au speriat şi au fost cuminţi, probabil speriaţi de ideea de a se înâlni cu organul de control, crede Robu. Tot el crede că plecarea din Timișoara în minivacanță a celor din alte județe a făcut ca numărul de gunoaie să fie mai mic.

Conform primarului, de când a fost decisă această măsură a fost un singur cetăţean care a fost prins cu gunoi aruncat pe stradă şi care s-a ales cu o amendă de o mie de lei.

„Am dat dispoziţie poliţiei locale să facă permanenţă cu civili în zone cu deponee de gunoi clandestine. Se pare că s-au speriat cei amatori de aşa ceva. Nu tragem concluzii pripite, a fost concediu zilele acestea. Un singur cetăţean a fost prins cu o problemă, el a aruncat o piesă de mobilier pe strada Brânduşei, a fost amendat cu o mie de lei. Vă rog, stimaţi timişoreni, nu mai depuneţi gunoaie în locuri nepermise, altcumva ajungeţi să plătiţi mult. Nu o să scape nimeni. O mie de lei amendă! Minimum! Orice cetăţean, chiar dacă nu are buletin de Timişoara, trebuie să fie corect. Continuăm cu montarea de camere video şi cu monitorizarea”, spune Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii