Acasă Actualitate Polițiștii locali „au luat pulsul” cartierelor Freidorf și Dâmbovița

Polițiștii locali „au luat pulsul” cartierelor Freidorf și Dâmbovița

275
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au fost prezenți joi, 19 septembrie, în cartierele Freidorf și Dâmbovița, unde au relaționat direct cu cetățenii. Acțiunea face parte dintr-o serie de întâlniri desfășurate în trecut și în alte cartiere ale municipiului.

De această dată, 228 de cetățeni și-au manifestat nemulțumirile. Aceștia s-au plâns de gălăgie, consum de semințe în parcuri și în spatele garajelor, necosirea bălăriilor, câini fără stăpân, rampe clandestine de deșeuri și persoane fără adăpost care caută prin tomberoane.

Constatările polițiștilor și sesizările cetățenilor au dus la identificarea a 17 locații în care se aflau autovehicule ce păreau a fi abandonate, 12 locații în care se află terenuri și imobile neîngrijite și 33 de locații în care se aflau abandonate deșeuri. Aspectele care nu intră în competența polițiștilor locali au fost direcționate către structurile abilitate.

Poliția Locală Timișoara transmite: „Polițiștii locali vor continua seria acțiunilor desfășurate în cartiere în vederea preluării problemelor semnalate de cetățeni și luării măsurilor legale acolo unde situația o impune, celelalte probleme fiind transmise către instituțiile abilitate. Astfel de acțiuni sunt organizate periodic pentru ca polițiștii locali să ia pulsul cartierelor și să afle astfel de la cetățeni direct la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă.”

Comentarii

comentarii