Acasă Eveniment Polițiștii locali au reluat patrularea pe Bega cu șalupa. Prima intervenție: o...

Polițiștii locali au reluat patrularea pe Bega cu șalupa. Prima intervenție: o hidrobicicletă în derivă, lângă Uzina de Apă

DISTRIBUIȚI

Începând din weekendul 13 – 15 mai, Poliția locală Timișoara a reluat patrularea pe Bega cu șalupa. Și chiar în acest final de săptămână a fost nevoie și de o intervenție a acestora. În zona turbinelor Uzinei de Apă a fost observată o hidrobicicletă care plutea în derivă, punând în pericol siguranța circulației pe Bega. Aceasta ar fi fost desfăcută în noaptea de sâmbătă spre duminică și ulterior abandonată de persoane necunoscute.

„În urma verificărilor s-a stabilit că aceasta aparține unei societăți comerciale, fiind desfăcută, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de persoane necunoscute din zona Catedralei și fiind ulterior abandonată. Mijlocul de deplasare a fost preluat de polițiștii locali și a fost predat proprietarului”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

În ceea ce privește patrularea cu șalupa, activitatea a fost începută în 2017 și continuată în fiecare vară. Scopul acestor patrule: „monitorizarea malurilor, depistarea situațiilor prin care sunt încălcate prevederile legale referitoare la ordinea și liniștea publică, dar și în ceea ce privește protecția mediului, precum și alte aspecte negative, cum ar fi copaci uscați, obiecte de dimensiuni mari aflate pe luciul apei care periclitează circulația, distrugeri de mobilier urban și orice alte probleme care pot apărea pe apă sau pe maluri”. În paralel, în zona malurilor acționează și patrulele de bicicliști.

Comentarii

comentarii