Acasă Eveniment Polițiștii locali și cei de frontieră au descins la fosta fabrică de...

Polițiștii locali și cei de frontieră au descins la fosta fabrică de țigarete din Timișoara, devenită focar de infecție și refugiu pentru migranți

DISTRIBUIȚI

Efective mărite de polițiști locali din cadrul Serviciilor Ordine Publică, Protecția Mediului, Disciplina în Construcții, Biroul Transport Urban și Compartiment Intervenție Rapidă, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au acționat, în această dimineață, pe strada Pop de Băsești, la fosta fabrică de țigarete, unde au existat mai multe sesizări referitoare la prezența migranților în zonă, care fac gălăgie și mizerie.

La fața locului nu au fost depistate persoane suspecte, în schimb s-a constatat faptul că în interior erau deșeuri, iar clădirea este neîngrijită. Din verificările efectuate de polițiștii locali, imobilul aparține unei societăți din București, New Century Development SRL,  și face parte din categoria monumentelor istorice clasa A. În acest sens, s-a aplicat sancțiune de 2500 lei pe linie de mediu pentru mizeria constatată, urmând a fi aplicată și sancțiune pe linie de construcții, conform Legii 422/2001, pentru neîngrijirea clădirii. Zona rămâne în atenția polițiștilor locali.

Comentarii

comentarii