Acasă Eveniment Polițiștii locali și jandarmii au luat la puricat zona Gării de Sud...

Polițiștii locali și jandarmii au luat la puricat zona Gării de Sud din Timișoara. Amenzi de 9.000 de lei. Retim a făcut curat

DISTRIBUIȚI

Vineri, 27 mai, polițiștii locali din Timișoara au mers împreună cu jandarmii, funcționarii primăriei și angajații Retim în zona Gării de Sud. Aici, oamenii de ordine au dat amenzi atât pentru ocuparea abuzivă a domeniului public, cât și pentru lipsa contractelor de salubrizare, abandonarea de deșeuri sau creșterea de animale în zonă nepermisă. În total, au fost verificate 93 de imobile și au dat nouă amenzi.

„Verificările au fost efectuate pe străzile Ceferiștilor, Emil Zola, Titus Maior Mureșan, Bârsei, Eternității, Secerei. Au fost verificate nu mai puțin de 93 de imobile, fiind aplicate și 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 9000 lei, cele mai multe dintre acestea pentru lipsa contractelor de salubrizare, dar și pentru neîntreținerea curățeniei în fața imobilelor de locuit, creșterea animalelor de fermă în zonă în care nu este permis acest lucru, parcări pe spațiul verde”, transmite Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

Echipajele de la Retim au făcut curat în zonă.

Comentarii

comentarii