Acasă Administraţie Poluare masivă cu gunoaie pe un câmp în Timiș. Garda de Mediu...

Poluare masivă cu gunoaie pe un câmp în Timiș. Garda de Mediu a amendat Primăria Comloș cu 15.000 de lei

601
DISTRIBUIȚI

O echipă de comisari din cadrul Garda de Mediu Comisariatul Județean Timiș a efectuat un control tematic pentru verificarea stării de salubrizare de pe raza UAT Comloșu Mare, săptămâna trecută.

Astfel, în extravilanul localității Comloșu Mare, în apropierea cimitirului, s-au identificat abandonări de deșeuri amestecate (plastic, anvelope, deșeuri rezultate din construcții, deșeuri textile), pe o suprafață de 3.000 de metri pătrați. La intervenția GNM,o parte a amplasamentului a fost salubrizată, iar pentru monitorizarea permanentă a zonei, a fost montată o cameră video.

În urma neconformităților constatate, comisarii GNM CJ Timiș au aplicat o amendă în valoare de 15.000 lei, conform legislației specifice. Comisarii GNM CJ Timiș au dispus salubrizarea amplasamentului unde au fost identificate abandonările de deșeuri și predarea acestora către societăți autorizate.

”În această perioadă, comisarii GNM realizează controale tematice, referitoare la verificarea stadiului de realizare a măsurilor prioritare de guvernanță privind gestionarea deseurilor municipale (conform PNGD) și a starii de salubrizare a localitatilor, precum si pentru verificarea respectării legislației de mediu din domeniul spațiilor verzi”, susține conducerea GNM -CJ Timiș.

 

Comentarii

comentarii