Acasă Eveniment Pompierii au făcut o descoperire macabră, la Timișoara, în timpul stingerii unui...

Pompierii au făcut o descoperire macabră, la Timișoara, în timpul stingerii unui incendiu

584
DISTRIBUIȚI

Pompierii din Timișoara au fost chemați să stingă flăcările care au cuprins o anexă a unei locuințe. Au avut de-a face cu o descoperire macabră.

Ajunși la locul unde în care flăcările devorau o anexă, pompierii s-au lovit de un obstacol. Accesul spre zona care ardea era extrem de îngust, așa încât au fost nevoiți să încerce să pătrundă pe ocolite, dintr-un imobil învecinat. Aproape de focar, au descoperit un cadavru, care pare a fi al unei persoane decedate mai demult. 

La fața locului au sosit și polițiștii și, în timp ce aceștia încercau să afle ce s-a întâmplat, pompierii au mai găsit o persoană decedată, cel mai probabil, din cauza incendiului.

„În urma incendiului ce a avut loc la anexa unei locuințe de pe strada Shakespeare din Timișoara, a fost găsit trupul carbonizat ce pare a fi al unui bărbat de 62 de ani, iar în locuința au fost găsite oseminte ce par a fi umane, ce ar aparține unui bărbat de 83 de ani. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate identitatea persoanelor și cauza care a determinat producerea incendiului”, au  precizat reprezentanții IPJ Timiș, conform realitateadetimis.net.

Comentarii

comentarii