Acasă Politica Ponta: Ar trebui cercetaţi Flutur, Falcă şi Ostaficiuc

Ponta: Ar trebui cercetaţi Flutur, Falcă şi Ostaficiuc

437
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că arestările în cazul vameşilor reprezintă o "bătălie între două grupuri mafiote din PDL", iar dacă lupta împotriva corupţiei s-ar face corect ar trebui să fie cercetaţi lideri PDL precum Gheorghe Flutur, Gheorghe Falcă şi Constantin Ostaficiuc.
Liderul PSD a declarat, într-o conferinţă de presă la Buzău, că în acest moment PDL "nu mai este un partid, ci un grup mare de mafioţi care se luptă pentru supravieţuire", iar arestările vameşilor sunt chiar efectul unor confruntări între liderii democrat-liberali.
"Ce se întâmplă acum cu arestările de la vămi este evident o bătălie între două grupuri mafiote din PDL, Igaş-Udrea contra Blaga, care are legătură şi cu congresul pe care-l vor avea. În rest, uitaţi-vă la Camera Deputaţilor. O parte sunt cu deputatul Păsat, o parte cu Băsescu, care a cerut arestarea lui Păsat. Pe noi ne ajută ce se întâmplă la PDL pentru că oamenii îi văd cum sunt cu adevărat, o haită disperată, se mănâncă între ei. Le-am urat să se aresteze bine între ei. Când se vor aresta cu toţii între ei, în Romania va fi mult mai bine şi ca orice haită disperată se vede mult sânge curgând din toate părţile", a declarat Victor Ponta. Preşedintele PSD a mai susţinut că şefii unor vămi sunt instalaţi în funcţii de către liderii PDL, iar în schimb cotizează la PDL.
"Şefii de vămi de la Suceava, Arad, Timişoara sunt toţi fără excepţie puşi la cererea sefilor de la PDL, domnul Flutur, Falcă, Ostaficiuc la Timiş. Toţi dau bani la partid pentru funcţiile ocupate. De la acesti lider locali banii ajung la Bucureşti. Dacă chiar am face o luptă de combatere a corupţiei în vămi ar trebui cercetaţi şi trimişi în judecată Flutur, Falcă, Ostaficiuc, şeful Vămii Bucureşti, cel de la ANAF şi miniştrii care i-au pus în funcţii. Altfel rămâne o bătălie între grupurile mafiote, dar e bine şi aşa pentru că-i vede lumea cine sunt", a adăugat liderul PSD.
Sursa: Mediafax
 

Comentarii

comentarii