Acasă Actualitate Pop-up store cu producători locali și premii surpriză cu MallMărțișor, în Luna...

Pop-up store cu producători locali și premii surpriză cu MallMărțișor, în Luna Femeii la Shopping City Timișoara

242
DISTRIBUIȚI

Începând cu 1 martie, Shopping City Timișoara sărbătorește prima zi de primăvară, dar și Luna Femeii, cu o serie de premiere și surprize dedicate exclusiv vizitatoarelor centrului comercial. În perioada 1 – 8 martie, centrul comercial găzduiește pentru prima dată Artisans’ Pop-Up Store, unde artizanii, producătorii și designerii locali din Timișoara se întâlnesc, în siguranță, cu publicul pasionat de produse, haine și accesorii handmade. Tot între 1 și 8 martie, calendarul online MallMărțișor disponibil aici aduce zilnic premii surpriză participantelor, iar până la 1 aprilie, colecțiile de primăvară-vară le invită pe cliente să descopere care sunt tendințele sezonului cald și să își creeze cele mai chic ținute pentru primăvară și vară.

Artisans’ Bazaar – pop-up store cu produse handmade create de producători și artizani locali din Timișoara

Timișorenii aflați în căutarea unui cadou de 1 și 8 martie cu totul special sunt invitați la Artisans’ Bazaar, primul pop-up store găzduit de Shopping City Timișoara, unde producători, artizani și designeri locali își prezintă produsele iubitorilor de obiecte handmade, lucrate manual. În fiecare zi, între 1 și 8 martie, în intervalul 10.00 – 21.00, la nivel parter, vis-a-vis de magazinul C&A, vizitatorii îi pot întâlni pe participanți printre care se numără brandul de cosmetice naturale L’Arlesienne – Artisan Skincare, branduri de haine create de designeri timișoreni, designeri de accesorii handmade care se pot transforma în cadouri și Mărțișoare unicat. Distanța dintre participanți va fi de 2 m, iar pentru o experiență de #shoppingînsiguranță purtarea măștii de protecție va fi obligatorie pentru participanți și vizitatori, respectând normele în vigoare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

MallMărțișor – calendarul care aduce premii zilnice, între 1 și 8 martie

Pentru a celebra Luna Femeii, Shopping City Timișoara a pregătit un calendar online cu totul special, cu surprize zilnice dedicate exclusiv femeilor, până pe 8 martie.

Pentru a participa, trebuie urmați cinci pași simpli:

  1. Se accesează pagina https://shoppingcitytm.ro/
  2. Se completează formularul din pop-up
  3. Se accesează calendarul norocos
  4. Click pe ziua în care ați accesat calendarul, pentru a verifica dacă ziua aleasă a fost una noroacoasă
  5. Dacă ați ajuns la timp și vă place premiul, poate fi al vostru! Dacă nu, încercați și în ziua următoare pentru o nouă surpriză
  6. Pentru a intra în posesia premiului, trebuie să vă prezentați cu e-mailul de confirmare, la Info Point, în termenul indicat în mesajul primit.

Comentarii

comentarii