Acasă Actualitate Popii amorezi, cu amante și soții

Popii amorezi, cu amante și soții

8972
DISTRIBUIȚI

Imaginea Bisericii Ortodoxe Române este profund afectată de cele mai recente scandaluri din inima bisericii. Unele, cunoscute, din fundul Moldovei, cu episcop homosexual, din Ardeal, cu Pomohaci, dar altele, recente, cu preoți invadați de ipocrizie, amante, scandaluri de altă natură. Unul dintre protagoniști este Ștefan Marcu, preot (în concediu, acum) la Biserica Aeroportului Internațional Timișoara, cu o educație ”bună”, dintr-o familie de securiști, cu voce mieroasă, învățată de la modelul său moral, episcopul–vicar Paisie Lugojeanul, cel care a distrus viețile multor preoți bănățeni. El este moderatorul unei emisiuni religioase, în cadrul unui post local de televiziune! Ah, ce cumsecădenie!

Marcu Ștefan este căsătorit, dar asta nu l-a împiedicat să-și găsească o amantă! Până aici, am spune noi, ca păcătoși ce suntem, nimic nou! Doar că preoții NU au voie să divorțeze, iar dacă o fac, TREBUIE să plece din biserică, așa spun rânduielile bisericești. Curajoasă, amanta s-a ”autodenunțat” forurilor bisericești, soția plânge, soacra are repertoriul său, ce nu ne privește. Marcu Ștefan a decis să divorțeze, iar soția a eliberat deja locuința.

Știți ce ne privește? Moralitatea preoților, încrederea pe care ei trebuie să o dea enoriașilor, sporul de lumină pe care-l așteptăm din partea lor, nu slăbiciunea! Ei spovedesc la miezul nopții ființele umane, numite ”slabe”, femeile, dar tot ocupându-se de ”sufletele” lor, rătăcesc și ajung la trupurile lor… Of, Of, ce dezmăț nerușinat, în toiul nopții, sub cupola bisericească! Șirul exemplelor este lung și obligația noastră, a celor care ne-am pus în slujba scrisului, este rostirea adevărului, Acești mizerabili, care ucid suflete, nu se numesc, oare, criminali?

Spune Biblia: ”Diavolul va intra în biserică și va îmbrăca chip de Înger de Lumină”. Iată-i, Doamne, mai și iartă-i, dacă poți, dar Sfânta Biblie spune că nu vor fi iertați…

Știți ceva, voi popi cu amante și divorțuri zgomotoase, mai zgomotoase decât ale păcătoșilor de rând, lăsați straiele, lăsați candela, lăsați tămâia?! Acestea sunt pentru cei care nu-și încalcă jurământul de sfântă căsătorie, pentru cei care se supun jurământului de castitate (la călugări, avem și aici un nemernic, pe Vântu, stareț, tată de copii, o pramatie, la Mănăstirea Săraca, tot din gașca Paisie). Știți ceva? Mergeți, în durerea voastră, faceți altceva, nu mai mințiți și nu mai manipulați oamenii de bună credință, nu mai terfeliți credința noastră veche, nu ne mai batjocoriți altarele, bisericile, viețile!. Și nu-l mai induceți în eroare pe IPSS Ioan, Mitropolitul Banatului, adevărul iese, întotdeauna, la iveală.

Șirul dezvăluirilor va continua, în unele cazuri cu imagini filmate, înregistrări, declarații…

Îmi pare rău, acești derbedei TREBUIE să iasă din Biserica Ortodoxă din Banat. Ah, ei se laudă că vor fi cocoloșiți în alte eparhii, dar nu va fi așa! Niciun episcop nu se va încurca cu ei…

Popii derbedei și cu amante nu sunt doriți. Noi avem nevoie de repere!

Comentarii

comentarii