Acasă Eveniment Porsche Boxster, confiscat la frontieră, în vestul țării

Porsche Boxster, confiscat la frontieră, în vestul țării

1344
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș au confiscat, pe 10 iunie, la ora 20.45, un autoturism Porsche Boxster. Mașina era transportată pe o platformă, atașată unui Volkswagen Sharan condus de un român de 35 de ani. Autoturismul indisponibilizat era căutat pentru confiscare în Italia încă din luna noiembrie 2019.

„La controlul de frontieră, persoana în cauză a prezentat pe lângă documentul de identitate și documentele autoturismului transportat. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca «bun căutat pentru confiscare», alertă introdusă de autorităţile din Italia, la data de 10.11.2019”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Bărbatul le-ar fi declarat polițiștilor de frontieră că „a fost rugat de către proprietarul autoturismului să îl transporte în Germania și nu avea cunoștință despre faptul că acesta se află în atenția autorităților”.

„Autoturismul, în valoare de 11.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borș, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții I.T.P.F. Oradea.

Comentarii

comentarii