Acasă Actualitate Portofel pentru o femeie elegantă- Sfaturi pentru a face cea mai bună...

Portofel pentru o femeie elegantă- Sfaturi pentru a face cea mai bună alegere

DISTRIBUIȚI

Un accesoriu mic, dar puternic, portofelul ne poartă zilnic lucrurile de care avem nevoie, de la cardurile de credit și monedele, la bancnote și carduri de fidelitate, până la bonurile sau hârtiile pe care le-am uitat.

Dar cele mai bune modele de portofele pentru femei sunt mai mult decât o simplă bucată de piele pe fundul poșetei sau al genții de călătorie. Acestea sunt un instrument de organizare și un accesoriu elegant.

Cele mai bune portofele pentru femei sunt concepute pentru două scopuri. Unu, pentru a  păstra cele mai importante obiecte de valoare în siguranță, în ordine și la îndemână. Doi, ca obiecte frumoase, care sunt o plăcere de privit. La urma urmei, ne folosim portofelele în fiecare zi. Vrem ca și ele să arate sofisticat. Iată deci cele mai bune sfaturi de care să ții cont pentru a alege cel mai bun portofel pentru o femeie elegantă.

Ce formă de portofele ar trebui să alegi?

Modelele de portofele pentru femei au forme și dimensiuni diferite, dar toate au aceleași componente de bază. Au fante pentru toate tipurile de carduri, un buzunar cu fermoar și buzunare pentru actele de identitate. 

Un portofel este disponibil într-o versiune mini, adesea pătrată, și într-un format dreptunghiular mare, care oferă mai multe buzunare de depozitare. Ales în primul rând pentru caracterul său practic, acesta trebuie să ofere numeroase compartimente, permițându-ți să îți organizezi depozitarea diferitelor lucruri. De exemplu, există un buzunar special pentru mărunțiș, un altul pentru chitanțele de la casa de marcat sau pentru tichetele de parcare, un buzunar pentru cartea de identitate și permisul de conducere, precum și fante pentru cardul bancar și cardul de fidelitate. Pentru cele care preferă să aibă la ei doar strictul necesar, portofelul mic este ideal. 

Trebuie să alegi sau nu un portofel asortat cu geanta ta?

Cu siguranță că ai remarcat că foarte multe mărci ale marochinăriei propun genți asortate cu portofelele. Sau chiar un set cu cele două. O opțiune care îți permite să te bucuri de mai mult stil și să arați extrem de șic în orice circumstanțe. Ce poate fi deci mai stilat sau mai șic decât să scoți din geantă portofelul din piele de croco perfect asortat cu geanta ta?

Care sunt avantajele unui portofel din piele?

Când vine vorba de articole din piele, și mai ales de portofele, pielea pare a fi cel mai evident material de ales. Dar este într-adevăr cea mai bună alegere? Dincolo de aspectul elegant și natural al pielii, calitățile materialului trebuie luate în considerare atunci când  alegi articolele din piele.

Pielea oferă o soliditate și o rezistență care o fac să fie cel mai durabil material în timp. Un portofel din piele va rezista mai bine la frecarea cu alte accesorii din geantă, la numeroasele deschideri și închideri, la mișcarea cardurilor în și din fante.

Pentru a fi sigur că faci cele mai bune alegeri, ține cont de aceste sfaturi și nu uita că portofelul este un veritabil compagnon pentru viața de zi cu zi care are un loc esențial la tine în geantă. Este practic, este funcțional, dar și elegant și plin de clasă. 

Oferă spațiu amplu de depozitare pentru cele mai importante lucruri și se potrivește cu ușurință în orice geantă de mână. Cu două sau trei falduri, un buzunar exterior cu fermoar sau o clapetă cu buton de presare, portofelul de damă este disponibil în tot atâtea modele câte gusturi există.

Comentarii

comentarii