Acasă Actualitate Poți să renunți la o pătură, ori la niște haine groase?  Donează-le...

Poți să renunți la o pătură, ori la niște haine groase?  Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara! Iată cum

DISTRIBUIȚI

Nu haina îl face pe om, dar îi ține de cald! Poți să renunți la o pătură ori la niște haine groase pe care nu le mai porți tu sau cei dragi ție? O jucărie sau o ciocolată, o pereche de pantofi sau o hăinută pot aduce un zâmbet în viața unui copil!

Produsele de igienă pot aduce mai aproape de normalitate viața unei familii nevoiașe sau a unui bătrân!  Donează-le pentru oamenii sărmani din Timișoara!

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara lanseaza pentru al patrulea an consecutiv, în luna decembrie Campania de donații : “ Tu poți renunța?”- o invitație către toți timișorenii cu suflet mare, ca în aceste zile să fim alături de cei aflați în nevoie!

” Alătură-te și tu demersului nostru de a sprijini persoanele aflate în dificultate din comunitatea noastră, copii si adulți : oameni fără adăpost,  familii nevoiașe, bătrâni singuri și fără ajutor”, îndeamnă Corina Eva.

Timișorenii cu inima mare, care pot și vor să doneze: alimente, produse de igienă, pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase  jucării sau veselă

sunt așteptati zilnic între orele 8.00-16.00 pe strada Plavoșin nr. 21 (zona Mehala), persoană de contact Corina Eva – 0356/416050

Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara mulțumește în numele fiecărui om care va primi gestul dumneavoastră! – este mesajul DASM Timișoara.

 

Comentarii

comentarii