Acasă Actualitate Prefectul Băcală a verificat cozile de la permise: “E mai bine, dar...

Prefectul Băcală a verificat cozile de la permise: “E mai bine, dar mai e de lucrat”

DISTRIBUIȚI

Mircea_BacalaPrefectul Mircea Băcală vorbea, în urmă cu o săptămână, despre cozi şi spunea că are oroare de ele. A văzut coadă la permise auto în urmă cu o săptămână şi astăzi dimineaţă a revenit în acest loc pentru a vedea cum stă treaba, ţinând cont că în urmă cu o săptămână a cerut eliminarea cozilor la acest serviciu. Prefectul spune că acele cozi care erau în urmă cu o săptămână la permise auto s-au mai diminuat. Totuşi, oameni care aşteaptă mai sunt acolo, într-un procent mai mic, dar sunt. Deşi este afişat numărul de ordine pe ecranele cu plasmă ce se găsesc în mall, unde este amplasat Serviciul de Permise, cetăţenii preferă să stea la coadă ca pe vremurile odioase.
Asta deşi e mult mai uşor să se uite pe acele ecrane şi să aştepte să le vină rândul în orice locaţie a mall-ului. “Se îmbunătăţeşte situaţia. Astăzi nu au fost cozi cum erau înainte.
Săptămâna trecută erau 40-50 de oameni la o uşă, iar acum erau 10 la o uşă. E mai bine, dar mai e de lucrat”, a declarat prefectul Mircea Băcală.

Comentarii

comentarii