Acasă Actualitate Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, cere măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus....

Prefectul de Timiș, Liliana Oneț, cere măsuri pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus. Muzicienii de la Filarmonică rămân „sub monitorizare, la domiciliu, până pe 4 februarie”

551
DISTRIBUIȚI

La întâlnirea cu reprezentanții DSP Timiș, prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, a cerut informarea continuă a populației privind măsurile de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus. Aceasta dorește ca acțiunea să se desfășoare, în mod special, în colectivele de copii, în săli de sport, bazine și locuri de joacă, dar și la vămile terestre de la nivelul județului.

În cadrul ședinței, s-au prezentat și măsurile suplimentare luate la nivelul Aeroportului Internațional Timișoara, unde călătorii care vin din zonele de risc vor fi consultați, în cazul în care prezintă simptome, și se va stabili o evidență clară a acestora.

Referitor la grupul de muzicieni de la Filarmonica Timișoara, Prefectura transmite: „Aceștia se află, în continuare, sub monitorizare la domiciliu, până în data de 4 februarie”. În cazul companiilor care au schimburi de experiență sau alte întâlniri cu cetățeni din zonele de risc, sfatul administrației județene este ca aceștia să ia legătura, de urgență, cu Direcția de Sănătate Publică.

Comentarii

comentarii