Acasă Administraţie Prefectura Timiș va face audiențe în teritoriu. Prima oprire pe 19 septembrie,...

Prefectura Timiș va face audiențe în teritoriu. Prima oprire pe 19 septembrie, la Chevereșu Mare

DISTRIBUIȚI

Prefectura județului Timiș va începe la mijlocul lunii septembrie un program de audiențe în teritoriu. Prima va fi pe 19, la Chevereșu Mare. Aici, între orele 15.30 și 17.30, subprefectul Sorin Ionescu va fi însoțit de reprezentanți din Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale Timiș, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș, Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Timiș, Oficiul de Cadastru Timiș.

„Rolul audiențelor reprezintă nu numai respectarea unui drept prevăzut prin lege ci este și o bună și reală posibilitate de cunoaștere, la modul direct, a problemelor cu care se confruntă cetățenii. Timișul este cel mai mare județ ca suprafață din România. Este absolut evident faptul că timișenilor aflați în zone mai îndepărtate de Timișoara le este dificil să ajungă în audiență la Instituția Prefectului, motiv pentru care ne vom deplasa noi, organizând audiențe în localitățile județului. Este normal ca Prefectura să fie mai aproape de timișeni și astfel facilităm ocazia de a-i întâlni pe cei interesați, de a-i asculta, și de a căuta și oferi soluții problemelor, în temeiul legii”, transmite Sorin Ionescu.

Pentru prima astfel de întâlnire înscrierile se vor putea face fie la Primaria Cheveresu Mare, fie online pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Timiș: https://tm.prefectura.mai.gov.ro/…/audiente-acordate…/.

Comentarii

comentarii