Acasă Actualitate Premieră în mediul digital românesc

Premieră în mediul digital românesc

394
DISTRIBUIȚI

Corect.com – platformă online care integrează la lansare portaluri de ziare, bloguri, magazine virtuale şi publicitate

Sorin Roșca Stănescu a lansat luni, 29 noiembrie, cea mai complexă platformă online de pe piaţa românescă, www.corect.com, care integrează librăria digitală CorectBooks şi cuprinde, pentru început, portalul de știri CorectNews și platforma de blogging CorectBlog. „Astăzi lansăm mai mult decât o platformă online integrată, lansăm primul proiect digital în zona informaţiei la standarde internaţionale. Sunt convins că în scurt timp Corect.com va deveni, pentru mulţi dintre internauţii români, principala sursă online de informaţie, cultură, timp liber şi multe altele pe care le vom face publice în perioada următoare” a declarat Sorin Roşca Stănescu, Director General Virtual Big Bang. CorectNews, lansat sub sloganul „Află totul despre tot” este un portal de ştiri care include un ziar generalist şi şapte ziare de specializate (CorectPolitics, CorectBusiness, CorectSocial, CorectArts, CorectIT, CorectSports şi CorectLifestyle) şi reuneşte prima redacţie virtuală din România, cu 50 de redactori coordonaţi editorial de Sorin Roşca Stănescu – Director General Virtual Big Bang, Mărgărita Geica – Director Editorial CorectNews, Miruna Munteanu – Redactor Şef CorectNews şi Oana Stănciulescu – Redactor Şef CorectNews.
„O premieră pe care o aduce CorectNews este faptul că îşi face public codul etic – un manual de proceduri după care ne ghidăm în redactarea ştirilor şi care în prealabil a fost completat şi adoptat de către fiecare membru al redacţiei. Vom oferi informaţii din mai multe perspective, graţie redactorilor proprii dar şi contribuţiei aduse de materialele site-urilor afiliate, fără parti pri-uri politice şi, evident, ştiri de calitate, evenimente Live şi Breaking News ”a adăugat Sorin Roşca Stănescu. www.corectnews.com are la lansare 24 de site-uri şi bloguri afiliate, care însumat au 47.925.419 afişări pe lună şi încă 40 de partneri în curs de afiliere, care contribuie cu materialele si perspectiva proprie la prezentarea anumitor ştiri, în secţiunile dedicate din portal. „Aşa cum am procedat şi la lansarea primului proiect Corect, CorectBooks, invităm toţi cititorii de ştiri din România să ne spună ce ar dori să citească în fiecare din cele 8 ziare din portalul CorectNews, timp de 1 lună, pe conturile dedicate de Facebook şi Twitter” a declarat Sorin Roşca Stănescu. În faza a doua, CorectNews îşi propune să livreze targetat conţinutul de ştiri prin analizarea dorinţelor, preferinţelor şi comportamentului utilizatorilor şi va începe vânzarea de publicitate prin intermediul unor tehnologii de targetare inovatoare, care permit livrarea reclamelor doar acelor utilizatori interesaţi de produsele sau serviciile respective.
CorectBlog, următorul proiectul care va fi integrat în platforma Corect.com, se va prezenta la lansare sub soganul „Scrie tot despre tot” şi va fi o platformă de bloguri, coordonată de către Raluca Popa – Director CorectBlog şi cunoscut blogger. „Pe platforma Corect.com, până la sfârşitul anului va mai fi integrat şi site-ul CorectBazaar care va fi  un magazin de schimburi şi bartere şi vânzări cu preţ inversat” a declarat Sorin Roşca Stănescu – Director General Virtual Big Bang. Platforma Corect.com integrează, odată cu lansarea de astăzi, şi prima librărie virtuală din Româniam, www.corectbooks.com , lansată la începutul lunii octombrie 2010. La aproape 2 luni de la lansare CorectBooks are 27.000 de vizitatori unici din 79 de ţări, care pot accesa şi cumpăra în acest moment peste 550 de titluri ale 266 de autori. Pagina de Facebook a CorectBooks numără deja peste 2.900 de fani.
 

Comentarii

comentarii