Acasă Actualitate Premieră! 360 Connect, la Timișoara, pentru studenții de la USV, UPT, UVT...

Premieră! 360 Connect, la Timișoara, pentru studenții de la USV, UPT, UVT și UMFT

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Științele Vieții Timișoara demarează Atelierele și Conferințele 360 Connect, primele deschise studenților din cele patru universități publice ale orașului, cele din urmă, pentru studenți cercetători și cadre didactice, dar deschise și publicului larg.

360 este un proiect pilot de educație non-formală și socializare prin cultură în care conectăm studenți din cele patru universități ATU, inițiem comunități de practică și incubăm rețele de cercetare-dezvoltare transdisciplinare pentru a forma practici noi studenților participanți, care să le permită să identifice împreună nevoile și problemele comunității și, aplicând practici de design și dialog între discipline,să poată propune intervenții și soluții aplicabile în comunitate care să fie ancorate în context social, economic, tehnologic,cultural și politic local și global.

Proiectul este gândit să contribuie la dezideratele și munca ATU, printr-o abordare complementară, cu/pentru/despre studenți, care însă să crească vizibilitatea și consistența Alianței la nivel local și regional. Dialogul, dinamica și rezultatele proiectului nu pot fi complete fără Studenții de la Științele vieții, de la USVT, de aceea vă rugăm să ne ajutați să le trimitem invitația de participare în proiect, prin înscrierea la Ateliere.

Aici formularul de înscriere, https://forms.gle/V1oNXJNbHp9o2dSc9, dar studenții pot găsi invitația și linkul și pe pagina Fb a proiectului @AsociațiaCulturală360

”Vom lucra cu două grupe de câte 25 de studenți în 4 ateliere în acest semestru, iar munca lor se va concretiza într-o expoziție, un album și un meniu de proiecte care pot fi cercetate și dezvoltate trans disciplinar/cu dublă sau multiplă coordonare.

Pentru fiecare din cele patru conferințe deschise, vom anunța tema și vorbitorii, cu invitația deschisă spre dvs. toți, colegi și studenți într-un mesaj separat.

La finalul proiectului, vom prezenta concluziile și rezultatele într-o întâlnire ATU, iar în anii următori sperăm să creștem acest proiect împreună, prin participarea celor patru universități ATU”, anunță USV Timișoara, vineri 7 octombrie 2022.

360 Connect este un proiect inițiat de Asociația 360, depus spre finanțare de Fundația Universității Politehnica și finanțat de Centru de Proiecte al Municipiului Timișoara prin Programul Impuls în Comunitate.

 

 

Comentarii

comentarii