Acasă Actualitate Premiera absolută a organizării Ceremoniei absolvenților UVT în Piața Victoriei

Premiera absolută a organizării Ceremoniei absolvenților UVT în Piața Victoriei

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara, una dintre cele mai prestigioase, motivate și dinamice instituții de profil din România, adaugă în spațiul public timișorean o premieră absolută, în frumoasa tradiție a orașului nostru, care a înregistrat de-a lungul timpului multe premiere naționale și internaționale.

De această dată, în premieră, într-un an special, când se împlinesc 30 de ani de la Revoluția din 1989, Comunitatea academică și absolvenții UVT vor fi prezenți în Piața Victoriei, locul care simbolizează câștigarea libertății pentru noi toți. Acest eveniment aparte, ca o punte de legătură între trecut și viitor, nu va rămâne doar în memoria colectivă a comunității universitare a Universității de Vest, ci se va înscrie, cu siguranță, în memoria orașului nostru. La festivitățile pe care le vom organiza vineri, 10 mai 2019, sunt invitați toți cei interesați, timișoreni și vizitatori ai orașului nostru, alături de părinți, cadre didactice, elevi, angajatori parteneri ai UVT, pentru ca să-i aplaude pe absolvenții UVT din promoția acestui an.

Pe parcursul zilei de sărbătoare vor alterna momente artistice, ceremoniale și multă bună dispoziție, în cele două locații centrale alăturate din centrul Timișoarei, Piața Libertății și Piața Victoriei. Principalele repere ale maratonului din după amiaza evenimentului, organizat în premieră de către UVT în mijlocul comunității timișorene, vor fi:

  • Piața Libertății, ora 17: Sosirea studenților și interacțiune cu angajatorii la standurile de prezentare, unde se vor afla companii mari și foarte mari, locale, ori naționale sau internaționale, începând cu partenerii principali ai evenimentului, BCR, FLEX și APTIV;
  • Piața Victoriei, ora 18.45: Flash Mob organizat de Facultatea de Educație fizică și Sport din UVT;
  • Piața Victoriei, ora 19: Ceremonia de absolvire a UVT din 2019, când vor fi premiați șefii de promoție ai celor 11 facultăți din UVT, la finalul căreia rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Pirtea, va transmite absolvenților și alumnilor UVT, dar și timișorenilor și vizitatorilor prezenți, mesajul său de apreciere;
  • Piața Libertății, după ora 20.30: Party organizat de comunitatea alumnilor UVT sub genericul “UVTerra Blue Sensation”, care va cuprinde trei ore de open-space dance-party, în care vor fi prezenți trei DJ, vor fi proiectate producții vizuale pe clădiri, vom descoperi surprize de gheață și statui vivante, dar alte momente pregătite de UVT și partenerii săi din Timișoara, pentru o seară memorabilă.

La programul evenimentului sunt invitați timișoreni de toate vârstele și vizitatori ai orașului nostru, parteneri și oficiali, pe lângă cei peste 1500 de absolvenți și cadre universitare din Universitatea de Vest din Timișoara,  astfel că, pentru prima dată în România, ceremonia absolvenților unei universități se va transforma într-un moment public de sărbătoare a întregii comunității.

Comentarii

comentarii