Acasă Actualitate Premieră, la Parța! Roadele toamnei 2023! Cu acest prilej, 700 de sarmale...

Premieră, la Parța! Roadele toamnei 2023! Cu acest prilej, 700 de sarmale au fost oferite gratis tuturor

DISTRIBUIȚI

700 de sarmale cu ciolan afumat au fost pregătite din suflet și cu multă dragoste în parcul central din Parța, la sfârșitul săptămânii, și au fost oferite gratis tuturor pofticioșilor, cu prilejul primei ediții a Roadelor Toamnei 2023.

Într-o după-amiază superbă de sâmbătă, mai mulți producători  agricoli entuziaști din Parța au organizat prima ediție a  acestei clasice sărbători a toamnei!!

Participanții s-au mai putut delecta cu un delicios gulaș secuiesc de porc cu găluște, tocană de miel gras, dar și cu zacuscă sau ludae, struguri, mere, gutui sau nuci etc. Cetățenii din Parța au putut degusta și un superdelicios berbecuț cu varză tot la ceaun.

Inițiatorii-fermieri au mărturisit că și anul trecut au intenționat să organizeze Roadele toamnei la Parța, dar nu a fost să fie. 

Totuși anul acesta fermierii au fost uniți și au reușit să desfășoare o manifestarea de mare succes specifică sezonului: Roadele toamnei 2023, la care au participat foarte mulți cetățeni și s-au bucurat de oferta bogată a toamnei și de deliciile culinare.

Cu acest prilej, secretul sarmalelor delicioase a fost dezvăluit de bucatarul șef: carnea afumată de calitate, ciolan și costiță, varza nouă murată și mult suflet și dragoste în pregătirea lor.

Toate preparatele culinare la ceaun au fost oferite participanților gratis, spre încântarea tuturor.

Comentarii

comentarii