Acasă Actualitate Premieră, la Timișoara! USAMVB se alătură luptei împotriva traficului de persoane şi...

Premieră, la Timișoara! USAMVB se alătură luptei împotriva traficului de persoane şi de droguri

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timişoara organizează, miercuri, 15 decembrie 2021, la ora 10.00, un eveniment menit să atragă atenţia asupra traficului de persoane şi a traficului de droguri.

Acestea sunt fenomene care fac tot mai multe victime în Banat și înRomânia şi pentru combaterea cărora instituţiile abilitate depun eforturi susţinute.Cu toate acestea, numărul celor care cad în plasa traficanţilor este într-o continuă creştere.

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timişoara se alătură luptei de combatere a acestor fenomene şi aduce în faţa publicului, o tânără care a fost victima unei astfel de reţele infracţionale.

Mărturia acesteia va fi transmisă în direct, pe pagina de facebook a universității miercuri, începând cu ora 13:00.

Evenimentul începe la ora 10:00 în Aula Magna a USAMVB Timișoara, calea Aradului nr. 119, unde directorii instituțiilor partenere vor sta față în față cu studenții pentru a dezbate tema traficului de persoane şi a traficului de droguri.

În paralel, între orele 10:00 și 12:00, pe platforma din fața rectoratului reprezentanți ai instituțiilor participante la eveniment își vor prezenta tehnicile de combatere a traficului de persoane și de droguri.

Vor răspunde întrebărilor, reprezentanţi ai următoarelor instituţii: Agenția Națională împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Timișoara, Agenția Națională Antidrog – Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara, Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Timiș, Serviciul de Telecomunicații Speciale – Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, Inspectoratul de Poliție Județean Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României”.

 

Comentarii

comentarii