Acasă Actualitate Premieră, lansare: Timișoara la cutie: JOCUL – primul boardgame despre oraș

Premieră, lansare: Timișoara la cutie: JOCUL – primul boardgame despre oraș

DISTRIBUIȚI

Lansarea Timișoara la cutie: JOCUL – primul boardgame despre Timișoara va avea loc miercuri, 5 aprilie, de la ora 18.00 la Librăria La Două Bufnițe.

La fel ca orice capitală din lume care se respectă, începând cu anul acesta, în care Timișoara este Capitală Culturală Europeană, orașul nostru are un boardgame care își propune să ne facă mai conștienți de istoria cu poveștile savuroase, de arhitectura și multiculturalitatea lui.

Timișoara la cutie – JOCUL este un boardgame care îmbină partea educativă cu cea distractivă, cuprinzând o serie de cartonașe cu informații, întrebări și acțiuni care fac joaca dinamică și antrenantă, pentru toată familia!

La eveniment vor participa Elisabeta Varga-Piątek creatoarea jocului și Dan Ungureanu ilustratorul care a transpus ideile în imagini. Cei doi vor vorbi despre ideea de la care au pornit și despre provocările și bucuriile ce le aduce realizarea unui asemenea produs.

Tot ei vor desface și vor prezenta o cutie precum și cele două moduri în care se joacă, atât cea simplă, pentru copii de la 4 ani cât și cea care ne pune la încercare cunoștințele despre Timișoara. Cei curioși pot să joace o tură pe loc, să-l testeze și să descopere poveștile orașului prin joacă.

 

Comentarii

comentarii