Acasă Actualitate Premieră! Lavanda Fest – Timișoara, în weekend, în Piața Victoriei

Premieră! Lavanda Fest – Timișoara, în weekend, în Piața Victoriei

DISTRIBUIȚI

Lavandă multă, apă de lavandă, uleiuri, perne și săculeți dolofani de tot felul, toate acestea cu lavandă vor fi expuse în acest weekend, 12-15 august în Piața Victoriei, cu prilejul organizării Lavanda Fest – Timișoara 2023.

Vor participa peste 50 de producători din România cu o sumedenie de creații inedite, făurite local.

Pe lângă produsele principale, lavanda ne oferă posibilitatea de a strânge toată mireasma ei în săculeți dolofani, perne decorative, toate doldora de floare mov.

Pentru că am o pasiune pentru tot ce este frumos, încerc să fiu alături de oameni în momentele importante din viața lor, realizând aranjamente din lavandă şi alte flori naturale uscate – a mărturisit un expozant.

Lavanda Fest ajunge pentru prima data la Timișoara. Sub deviza cumparatidelaromani, Lavanda Fest îi invită pe bănățeni să cunoască producători de lavandă și artizani creativi din toată țara la ediția cu numărul 19!

” Prin produsele specifice festivalului, vom crea un “lan mov urban” plin de miresme. Lan pe care îl regăsești prin sumedenia de flori proaspete de lavanda, prin produsele create din lavandă aduse de producători, dar și prin colțurile foto instagramabile pregătite special pentru această ediție de final de vara!”, susțin organizatorii.

Peste 50 de producatori și sute de creații inedite, făurite local, te așteaptă să te bucuri de ele!

Intrarea este liberă!

Artizani și producători de lavandă din toată țara Iași, Craiova, Giurgiu, Galați, Vrancea, Bacău, Brăila, Timișoara, Cluj, Constanța și alte orașe se vor aduna într-un singur loc: Piața Victoriei din Timisoara!

Vei găsi: muultă lavandă, înghețată artizanală și macarons cu lavandă, cosmetice naturale avizate, aranjamente florale, flori și plante aromatice la ghiveci, accesorii unice, haine din materiale naturale, jucării handmade. decorațiuni artistice.

Fiecare va avea și “ceva cu lavandă”.

Pregătim o serie de #ateliere captivante pentru cei mici, dar și cei mari pe care le vom posta aici, la secțiunea “Discuție”.

Te așteptăm cu multe povești, surprize inedite și cu sufletul deschis! – îndeamnă organizatorii.

 

 

Comentarii

comentarii