Acasă Cultura Premieră! Rotary și Rotaract Club Timișoara organizează Picnic Style Concert, în parcul...

Premieră! Rotary și Rotaract Club Timișoara organizează Picnic Style Concert, în parcul Karlsruhe

772
DISTRIBUIȚI

Rotary și Rotaract Club Timișoara organizează în premieră Picnic Style Concert, în data de 13.06.2021, de la ora 12:30, în parcul Kharlsruhe Timișoara. Tema muzicală propusă este pop-opera, musical și operetă. Repertoriu: pop – opera duet Maria Boldan și Bogdan Aungurence. Coregrafia Magnum Team Dance Scool.

Rotarienii au explicat de ce organizează această manifestare caritabilă: Ne propunem realizarea un eveniment artistic de înaltă ținută, sub formă unui concert în aer liber, cu invitație la picnic, în contextul pandemic actual și al apetitului pentru acțiuni culturale în rândul populației.

Totodată ne mai propunem să oferim posibilitatea artiștilor neconsacrați să participe la un eveniment cultural cu public și bineînțeles să promovăm acest gen musical, mai puțin cunoscut la noi.

Tema muzicală propusă este pop-opera, musical și operetă. Artiștii participa voluntar. Evenimentul va fi repetitiv în funcție de context, între orele 12 – 14, în zilele de duminică. Numărul de participanți poate fi limitat.

Gh.

Comentarii

comentarii