Acasă Actualitate Premieră! Târg de Crăciun, la Giroc

Premieră! Târg de Crăciun, la Giroc

DISTRIBUIȚI

După cum se știe comuna Giroc se află, de câțiva ani, în topul celor mai bogate zece comune din România în ceea ce privește atât veniturile încasate la bugetul local cât și cele accesate din fonduri europene.

“Și cum acest lucru se datorează vouă, dragii mei giroceni și chișozeni, mă bucur că am posibilitatea să vă arăt încă o dată prețuirea pe care v-o port și astfel să dăm startul, începând cu acest an, unei noi tradiții pentru comunitatea noastră. Așadar, cu bucurie, vă anunț că, începând de anul acesta, comuna noastră, va avea în sfârșit propriul Târg de Crăciun, pe care vă invit să-l deschidem împreună în data de 1 Decembrie, de Ziua Națională a României.

Sărbătorim Ziua Unirii cu muzică de fanfară, cântece patriotice alături de Ansamblul Ghiocelul și soliști de muzică populară care vor încălzi atmosfera până la momentul ceremoniei de tragere cu torțe.

În tot acest timp, la căsuțele pe care le-am amenajat la Târgul de Crăciun, cei mari sunt invitați la un pahar de vin fiert cu aromă de scorțișoară, un ceai cald cu aromă de levănțică, iar cei mici vor putea sa guste cele mai delicioase dulciuri cu specific de sărbătoare.

Pentru a completa atmosfera de sărbătoare, căsuțele de Crăciun vă stau la dispoziție cu nenumărate cadouri pentru întreaga familie”, este mesajul conducerii viceprimarului Girocului, Dan Vârtosu, cu funcție de primar. Calendarul Târgului de Crăciun Giroc și detaliile aferente le regăsiți mai jos.

 

 

Comentarii

comentarii