Acasă Actualitate Premierea câştigătorilor Concursului Foto „Luminile Iernii”

Premierea câştigătorilor Concursului Foto „Luminile Iernii”

368
DISTRIBUIȚI

Liga Studenţiilor din Facultatea de Electronică și Telecomunicații -LSFETc a premiat vineri, 12 martie, câştigătorii Concursului Foto „Luminile Iernii”. Concursul s-a desfășurat în perioada 23 noiembrie 2009 – 19 februarie 2010 şi s-a adresat studenţilor fotografi. Sarcina participanților a fost de a surprinde în fotografii propria lor viziune asupra iernii. Au avut loc şi expoziții foto, începând din data de 21 februarie, în Clădirea Electro a Universităţii Politehnica Timişoara, în Universitatea de Vest, cu sprijinul OSUT, în Iulius Mall Timișoara şi la sediul Sinpro Timișoara, loc unde mai pot fi admirate fotografiile până în 14 martie.
Scopul proiectului „Luminile Iernii” a fost acela de a oferi studenţilor pasionaţi de fotografie prilejul de a-şi dovedi talentul şi, în același timp, aceştia au avut posibilitatea de a concura cu alţi fotografi amatori sau semi-profesionişti. Au intrat în competiţie aproximativ 50 de participanţi, studenți din centrele universitare timişorene. Fiecare participant a intrat în concurs cu un număr de 3 poze, iar expoziţiile au înfățișat cele mai bune 30 de lucrări alese de specialişti din domeniu.
Concursul şi expozițiile foto „Luminile Iernii” au fost realizate de către LSFETc cu sprijinul www.foto-video.ro, singurul magazin foto profesional din Timişoara, proprietate a Sinpro Plus S.R.L. – Nikon GOLD Partner. În acelaşi timp, au fost implicaţi alţi parteneri precum FrameworX România, Iulius Mall, Facultatea ETc, OSUT, Susţinem Art şi Fundaţia Rubin.

Comentarii

comentarii