Acasă Actualitate Premierea olimpicilor, la Timișoara

Premierea olimpicilor, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, mitropolitul Banatului, miercuri, 8 iunie 2022, a avut loc premierea elevilor care au obținut rezultate bune la Olimpiada națională interdisciplinară de limba și literatura română și religie „cultură și spiritualitate românească”.

Tematica olimpiadei s-a desfășurat sub genericului „Frumusețea sacră a lumii”, competiția desfășurând-se pe două niveluri, gimnaziu și liceu. 
Festivitatea a avut loc la Liceul Teologic Ortodox „Sfântul Antim Ivireanul” din Timișoara, în prezența părintelui dr. Nichifor Tănase, consilier la sectorul învățământ și activități cu tineretul, a Doamnei prof. Daniela Liliana Buzatu, inspector de religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Timiș și a Doamnei prof. Adela Panait, directorul școlii și gazda evenimentului.                                                      

 În deschiderea evenimentului s-a oficiat o slujbă de mulțumire, săvârșită de părintele dr. Nichifor Tănase, consilier eparhial și de părintele diacon prof. dr. Alexandru Dan Adam, profesor la Liceul Teologic timișorean. Apoi, părintele consilier a felicitat elevii câștigători, îndemnându-i ca și pe mai departe să propășească pe calea edificării  lor spirituale și culturale.  Gânduri de apreciere și de mulțumire au fost îndreptate și către profesorii coordonatori, pentru strădaniile lor în slujirea educației religioase.  

Comentarii

comentarii