Acasă Actualitate Premii importante pentru cei 40 de elevi care au participat la Zero...

Premii importante pentru cei 40 de elevi care au participat la Zero Robotics

507
DISTRIBUIȚI

Pentru a se dezvolta armonios și pentru a fi creativ orice om are nevoie  să facă mișcare. A face sport este, până la urmă, o condiție fără de care nu putem vorbi de o nouă generație pozitivă. În acest context, și ca surpriză de Ziua Îndrăgostiților, Smartfit Studio au decis să premieze elevii timișoreni care au participat la concursul Zero Robotics ce a avut loc în luna ianuarie în Statele Unite, la NASA. Din Timișoara au participat la cel mai important concurs de roboți patru echipe de liceeni, în total 40 de tineri. Una dintre echipe a reușit să plece peste ocean beneficiind, de asemenea, de sprijinul Smartfit Studio, care a plătit o parte din cheltuieli. Fiecare din cei 40 de elevi va primi câte un abonament anual Welness.

”Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos – formula lui Iuvenal a devenit deviza educației fizice, iar pentru noi reprezintă un mod de viață. Smartfit Studio se implică activ în viața comunității sprijinind practicarea sportului și dezvoltarea sănătoasă. Considerăm că este absolut important ca tinerii, și nu numai ei, să facă sport, mișcare, să fie ei înșiși un exemplu și pentru alte generații”, a declarat Cosmin Șorban, manager general Smartfit Studio

Premiile acordate de Stmartfit Studio constau în abonamente anuale Welness la cele trei săli de sport din orașul de pe Bega, și sunt acordate  în cadrul primei ediții a Galei Educației Informale în Științe și Tehnologii Spațiale, eveniment organizat joi de Universitatea Politehnica din Timișoara.

Comentarii

comentarii