Acasă Eveniment Preotul greco-catolic de la Dumbrăvița, decedat în accidentul de pe A1, avea...

Preotul greco-catolic de la Dumbrăvița, decedat în accidentul de pe A1, avea permisul suspendat și nu purta centură

DISTRIBUIȚI

Remus Dobra (45 de ani) din localitatea Dumbrăvița, de lângă Timișoara, a fost implicat, marți seara, 27 septembrie, într-un accident mortal pe Autostrada Vestului, în zona localității arădene Vinga. Dobra a acroșat partea din spate a unui autocamion, iar apoi mașina sa a fost proiectată în parapetul lateral al autostrăzii.   

Conform Poliției Române, preotul avea permisul de conducere suspendat pentru nerespectarea regulilor de depășire. Șoferul nu a purtat nici centură de siguranță, motiv pentru care a fost proiectat în afara mașinii. Polițiștii au descoperit că preotul folosea un dispozitiv pentru a bloca semnalul de alarmă a centurii. 

„Cum am putea să vă atragem atenția? Încercăm prin cuvinte, fotografii, evenimente reale, iar următorul material le cuprinde pe toate trei! Să nu ne pierdem în detalii…  

Pentru că în momentul de față acest lucru nu l-ar mai afecta, conducătorul autoturismului avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată pentru nerespectarea regulilor de depășire. Neadaptarea vitezei la condițiile meteo și nepurtarea centurii de siguranță au „condus” conducătorul auto pe ultimul drum. Nu păcălești doar senzorul centurii de siguranță cu acel mic artificiu, ci te păcălești și pe tine”, au transmis cei de la Poliția Locală. 

Preotul greco-catolic Remus Dobra a fost unul dintre cei mai iubiți slujitori ai Domnului din Dumbrăvița. Acesta a ridicat din donații lăcașul de cult de pe strada Nicolae Bălcescu din localitate.     

 

Comentarii

comentarii