Acasă Actualitate Preotul Lucian s-a stins, la Timișoara!

Preotul Lucian s-a stins, la Timișoara!

309
DISTRIBUIȚI

Preotul Lucian Idomir a trecut în veșnicie – a informat Episcopia Caransebeșului! Încă de la hirotonia sa întru preot, părintele Lucian a slujit în ogorul Domnului cu râvnă și devotament, întărind în sufletele credincioșilor dragostea pentru Dumnezeu și Biserică, până în ultima clipă din această viață.

În cuprinsul Protopopiatului Băile Herculane, părintele Lucian a slujit în Parohia Domașnea, între 1976-1977 și în Parohia Cornereva, din anul 1977 până în 2007. Chiar și după pensionare, părintele a continuat să slujească lui Dumnezeu, participând de nenumărate ori la slujbele religioase săvârșite în Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Cornereva și nu numai. Părintele pensionar Lucian Idomir a trecut la Domnul duminică, 24 octombrie 2021, pe un pat de spital din Timișoara.

În aceste momente de vremelnică despărțire de părintele Lucian, întru așteptarea Învierii de obște, părintele protopop Iosif Frenț și preoții din cuprinsul Protopopiatului Băile Herculane, transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate, rugându-L pe Dumnezeu pentru întărirea și mângâierea lor, iar pentru sufletul părintelui, Îl roagă pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos să-l așeze în ceata sfinților Săi slujitori, în lumina și pacea Împărăției cerurilor.  (www.protopopiatulbaileherculane.ro) Dumnezeu să-l ierte! Veșnica lui pomenire din neam în neam! -este mesajul Episcopiei Caransebeșului.

Comentarii

comentarii