Acasă Administraţie Preşedintele CJ Timiş a semnat contractul de execuţie pentru drumul de legătură...

Preşedintele CJ Timiş a semnat contractul de execuţie pentru drumul de legătură Săcălaz – DN6 – Dudeştii Noi

2141
DISTRIBUIȚI

Un nou tronson din minicentura de ocolire a Timişoarei, realizată de CJT prin intermediul drumurilor judeţene, intră în lucru. Vorbim despre cel care va lega Săcălazul de Dudeştii Noi, mai precis de DN 6, Calea Torontalului, drumul care merge spre Sânnicolau Mare şi vama Cenad. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, a anunţat demararea lucrărilor la şoseaua de cinci kilometri.

Opt luni va avea la dispoziţie constructorul, DCM Group, să realizeze cei cinki kilometri de şosea, care în prezent sunt drum de pământ, dar care va continua minicentura, de la drumul care leagă acum Sânmihaiu Român şi Săcălaz, spre Dudeştii Noi. Noul drum se va opri înainte de intrarea în comuna timişeană, pe DN6, acolo se va construi un sens giratoriu.

„Am pornit cu drumul Sânmihai-Săcălaz, am preluat drumul de la Sânmihai la Șag, iar cum suntem aici, la Săcălaz, unde realizăm un proiect de infrastructură rutieră până la DN6. Acum este un drum de pământ, poate printre ultimele drumuri județene pe care le-am preluat ca și administrare și a rămas de pământ. Astăzi am semnat contractul de execuție a lucrărilor cu un termen de 8 luni, un drum care va avea conexiunea la DN 6 cu un sens giratoriu”, a anunţat Călin Dobra, președintele CJ Timiş.

Șoseaua are 5 km și este în prezent din pământ. Investiția se ridică la 9,4 milioane de lei, iar termenul de execuție este de 8 luni.

Comentarii

comentarii