Acasă Actualitate Preşedintele Partidului Rezist iese la atac împotriva purtării măştilor de protecţie, cu...

Preşedintele Partidului Rezist iese la atac împotriva purtării măştilor de protecţie, cu referiri explicite la sexul oral

1524
DISTRIBUIȚI

Fost consilier local în Timişoara, posibil candidat la funcţia de primar ala oraşului, politicianul Petrică Folică lansează un atac dur la adresa actualei clase politice si a actualei conduceri a ţării. El condamnă obligaţia purtării măştilor, iar anunţul său pe această temă este ilustrat de o serie de poze cu măşti de protecţie pe care sunt plasate mesaje împotriva mai multor partide politice, însoţite de referiri la sexul oral!

În susţinerea ideilor sale, Petrică Folică, actualul preşedinte al Partidului Rezist, citează rezultatele unui studiu care arată „legătura mortală între purtarea măștii, hipoxie și cheagurile de sânge”.

„Un nivel anormal de scăzut de oxigen în sânge afectează negativ organismul sub formă de hipoxie , o stare care este potențial mortală. Doar o scădere de 5% a oxigenării sângelui este considerată „anormală”, dar o reducere de 15% va cauza simptome vizibile . Acestea includ durerile de cap , amețelile, greața și deficiențe cognitive . Chiar și chirurgii pot suferi de Oxigen scăzut și simptome asociate doar prin purtarea unei măști chirurgicale. Dar hipoxia poate avea reacții adverse mai grave? Pasagerii de avion și alpinistii sunt cunoscuți că suferă de o creștere a problemelor de coagulare a sângelui , și anume tromboembolisme venoase (VTE), cum ar fi embolia pulmonară sau tromboza venoasă profundă

El oferă şi o explicaţie pentru problemele care duc la apariţia acestei boli.

„O căutare pe web de „covid de cheag de sânge” returnează multe povești despre coagularea sângelui indusă de virus și mortalitatea acestuia pentru pacienți. La sfârșitul lunii iunie, cercetătorii din Utah au descoperit că hiper-reactivitatea trombocitelor este cauza coagulării COVID-19. În termini simpli: dacă ești mascat și hipoxic cu o coagulare crescută de sânge, nu este o rețetă perfectă pentru a muri repede? În felul acesta oameni care de altfel ar supraviețui virusului COVID-19 purtând o mască pentru „a-i proteja pe ceilalți” , în esență, se vor sinucide.

Deja milioane de oameni iau anticoagulante de sânge doar pentru a rămâne în viață, iar masca elimină capacitatea lor naturală de a se apăra”, mai spune Folică.

Preşedintele Rezist cere, ca urmare a susţinerii purtării măştii, conducerea tuturor conducătorilor ţării.

Comentarii

comentarii